Να πώς είναι τα μαλλιά της Ariana Grande χωρίς το styling – μίλα μου για τρίχες

Έχουμε συνηθίσει να τη βλέπουμε πάντα με στιλιζαρισμένα χτενίσματα, άψογες αλογοουρές και εντυπωσιακά extensions. Η Ariana Grande, όμως, όπως όλοι μας, τώρα που μένει στο σπίτι βαριέται να χτενίζεται κάθε μέρα σαν να πρόκειται να πάει σε απονομή βραβείων Grammy ή να κάνει live στη σκηνή. Αν είχες, λοιπόν, απορίες για το πώς δείχνουν τα μαλλιά της στην πραγματικότητα, το pop idol αποφάσισε να σου τις λύσει. Χτες ανέβασε στον λογαριασμό της στο Instagram ολόφρεσκη φωτογραφία της χωρίς ισιώματα, αλογοουρές και extensions, αλλά με τις κανονικές της μπούκλες. Και, ναι, κυρίες και κύριοι, η Ariana Grande είναι κατσαρομάλλα.

Τα νέα διαδόθηκαν σε χρόνο dt και τα σχόλια που συνόδευσαν τη φωτογραφία ήταν ενθουσιώδη, κάνοντας περήφανες τις κατασαρομάλλες του πλανήτη.

Βέβαια, για να πούμε και του στραβού το δίκιο, το κορίτσι δεν βγήκε και τελείως χύμα. Και βάφτηκε και φρόντισε τις μπούκλες της πριν ποζάρει στο κινητό της για να μοιραστεί μαζί μας το  “φυσικό” της look. Το ηθικό δίδαγμα: Ούτε και στο σπίτι σου δεν πρέπει να μένεις ασουλούπωτη. Ειδικά αν έχεις 179 εκ. followers που μπορούν να σε τσεκάρουν.