Ο Samuel L. Jackson διαβάζει live το ποίημα Stay The F**k At Home -και είναι απολαυστικός

Photo by Glenn Francis/Pacific Pro Digital Photography

Πριν από μερικά χρόνια οι συγγραφείς Adam Mansbach and Ricardo Cortés είχαν κυκλοφορήσει ένα παιδικό βιβλίο για ενηλίκους. Ο τίτλος του ήταν Go The F**k To Sleep και ο ηθοποιός Samuel L. Jackson είχε αναλάβει να το διαβάσει live στο YouTube. Κάμποσα χρόνια μετά, ο Jackson αναλαμβάνει και πάλι να διαβάσει ζωντανά το sequel του βιβλίου, που αυτήν τη φορά είναι ποίημα με τίτλο Stay The F**K At Home, και παροτρύνει τον κόσμο να αποφεύγει τις κοινωνικές επαφές και να μένει σπίτι.

Η ανάγνωση έγινε στην εκπομπή Jimmy KImmel Live! μέσω Skype, με τον Jackson να μιλάει από το σπίτι του και να περιγράφει πώς περνάει τις μέρες του στην καραντίνα.

Σχετικά με το ποίημα, είπε:: “Η εποχή ήταν τέλεια για να γίνει. Πριν από κάποιες μέρες με πήρε τηλέφωνο ο Mansbach, ο ένας από τους δύο που είχαν γράψει το αρχικό βιβλίο και συζήτησαμε για το τι θα μπρούσαμε να κάνουμε για να υπενθυμίσουμε στον κόσμο την ανάγκη της κοινωνικής απομόνωσης και πού ακριβώς βρισκόμαστε σε αυτή τη δύσκολη περίοδο. Έτσι, έγραψε ένα ποίημα, το διάβασα και το παρουσιάζουμε τώρα”.

Το ποίημα είναι πολύ διασκεδαστικό, ειδικά με τον τρόπο με τον οποίο το αποδίδει ο Jackson και ξεκινάει κάπως έτσι: “Δεν είμαι γιατρός/Αλλά μ**ς ακούστε το ποίημα που διαβάζω/Και να εγώ ο  Samuel F**K Jackson/σας ικετεύω να μείνετε μέσα στο σπίτι”. Η συνέχεια στο video.