Scholarship alert: Χτίσε το μέλλον σου κερδίζοντας μία υποτροφία

Τι γίνεται όταν ένας πετυχημένος επιχειρηματίας με έντονη φιλανθρωπική δραστηριότητα αποφασίζει να ανταποδώσει την αγάπη του στο σχολείο που του έδωσε τις βάσεις για να γίνει αυτό που είναι σήμερα; Η απάντηση είναι θαύματα. Για να γίνουν όμως θαύματα χρειάζεται έμπνευση και έμπνευση ίσον άνθρωποι. Γι’ αυτό ακριβώς, ειδικά αν τώρα χτίζεις το μέλλον σου, το πιο σημαντικό είναι να έχεις δίπλα σου τους κατάλληλους ανθρώπους που θα σου δώσουν τα εφόδια και την ώθηση για να πηγαίνεις μέρα με τη μέρα όλο και πιο ψηλά. Ποιοι είναι λοιπόν οι άνθρωποι που θα δώσουν το κίνητρο και θα εμπνεύσουν τη θέληση και την πίστη στις ικανότητες ενός μαθητή; Οι καθηγητές και το σχολείο.


Αυτό ακριβώς κάνουν και τα Εκπαιδευτήρια Δούκα, τα οποία από το 2015 μέχρι και σήμερα σε συνεργασία με τον Οργανισμό Stelios Philanthropic Foundation του αποφοίτου των Εκπαιδευτηρίων, Sir Στέλιου Χατζηιωάννου, απονέμουν τρεις πλήρεις Υποτροφίες Yψηλής Aκαδημαϊκής Eπίδοσης.
Εάν είσαι μαθητής που φέτος ολοκληρώνει την Γ’ γυμνασίου, αν είσαι φιλόδοξος, αν θες να πετύχεις και αν θες να ακολουθήσεις το πρόγραμμα του International Baccalaureate, τότε μην το σκεφτείς δεύτερη φορά. Ακόμα προλαβαίνεις να υποβάλεις την αίτησή σου, καθώς η προθεσμία λήγει στις 25 Μαΐου και οι εξετάσεις είναι στις 31 Μαΐου. O δρόμος λοιπόν είναι ανοιχτός, η διαδικασία απλή, άρα γιατί να μην ακολουθήσεις το παράδειγμα μιας
σίγουρης επιτυχίας;

Για να μάθεις περισσότερα, μπες στο: https://www.doukas.gr/ypotrofies-stelios-haji-ioannou