Τι σχέση είχε ο Jim Parsons με το τέλος του The Big Bang Theory

Η ευφυής κωμική σειρά που ήταν άκρως δημοφιλής όλα τα χρόνια που παιζόταν (από το 2007 έως και το 2019) ήταν αυτή που ανέδειξε τον Jim Parsons, έναν από τους ηθοποιούς που ξεχωρίσαμε αυτήν τη σεζόν στη σειρά Hollywood.

Όταν ανακοινώθηκε ότι η σειρά θα τελείωνε οριστικά τον περασμένο Μάιο ύστερα από 12 seasons, οι εκατομμύρια fans σε όλο τον κόσμο απογοητεύτηκαν που δεν θα έβλεπαν άλλες περιπέτειες της διασκεδαστικής τηλεοπτικής παρέας. Πρόσφατα, όμως μαθεύτηκε ότι το πλάνο ήταν να συνεχιστεί η σειρά για άλλα δύο seasons, αλλά το σχέδιο μπλοκαρίστηκε από τον Jim Parsons, που δήλωσε ότι δεν ήθελε να συνεχίσει να υποδύεται τον Sheldon Cooper. Την είδηση αποκάλυψε ο John Shaffner, μέλος της παραγωγής της σειράς.

“Αυτό που συνέβη ήταν ότι ο Jim Parsons επικοινώνησε με τον Chuck Lorre (σ.σ. ο ένας από τους δύο δημιουργούς του The Big Bang Theory) και του δήλωσε ότι δεν θα επέστρεφε στο πλατό. Ο Chuck πάντα έλεγε ότι αν έστω κι ένας από το cast αποφάσιζε να παραιτηθεί, η σειρά θα τελείωνε”, ανέφερε ο Shaffner. “Στην αρχή ήταν πολύ δύσκολο να το αποδεχτούν όλοι, συνεργείο και cast. Ήταν μια πολύ καλή δουλειά για όλους μας. Αλλά δεν κατηγορώ τον Jim για την απόφασή του. Είναι πάντα καλύτερα να αποχωρείς όταν είσαι στην κορυφή”.