Αυτό είναι το cast του Elite για την 4η σεζόν – Γιατί γκρινιάζουν οι fans

Tα καλά νέα για τους fans του Elite, είναι ότι το Netflix αποφάσισε να συνεχίσει και για 4η σεζόν μετά από την παγκόσμια επιτυχία που σημείωσε η σειρά. Υπάρχουν όμως και τα άλλα νέα, που από ότι φαίνεται δυσαρέστησαν πολύ τους οπαδούς του Εlite. Με ένα βιντεάκι που ανέβασε το Netflix στο YouTube, ανακοίνωσε ποιο θα είναι το cast για την 4η σεζόν.

Οι βασικοί πρωταγωνιστές Miguel Bernardeau ( aka Guzmán), Itzan Escamilla ( aka Samuel), Claudia Salas ( aka Rebeca), Omar Ayuso (aka Omar), Arón Piper (aka Ander) και Georgina Amorós (aka Cayetana), είναι αυτοί που θα επιστρέψουν στα θρανία του Λας Ενθίνας έτοιμοι για να μπουν σε νέες περιπέτειες και καινούριους μπελάδες.

Στο τέλος της 3ης σεζόν αποχαιρετήσαμε τη Lu και τη Nadia οι οποίες έφυγαν, ενωμένες πια, για τη Νέα Υόρκη ώστε να σπουδάσουν στο Columbia και απ’ ότι φαίνεται εκεί θα παραμείνουν και θα πρέπει να τις αποχαιρετήσουμε και για την 4η σεζόν, μιας και δεν συμπεριλαμβάνονταν στο βιντέακι του Netflix. Όπως επίσης παρατηρήσαμε ότι έλειπαν και η Carla με τον Valerio. Τους τέσσερίς τους, τους είδαμε σε διαφορετικό βιντεάκι που ετοίμασε η πλατφόρμα προκειμένου να του αποχαιρετήσει.

Το πότε θα είναι διαθέσιμος ο 4ος κύκλος παραμένει ακόμα άγνωστο, καθώς τα γυρίσματα έχουν παγώσει και σε αυτή την παραγωγή, λόγω της πανδημίας.