Lady Gaga & Ariana Grande: Η ιστορία μιας απρόθυμης φιλίας

@alfredoflores

Την περασμένη Παρασκευή, η Lady Gaga έδωσε τηλεσυνέντευξη στον Zane Lowe με θέμα το καινούργιο της album Chromatica. Κάποια στιγμή, η συζήτηση έφτασε στην πολυσυζητημένη συνεργασία της με την Ariana Grande, στο τραγούδι Rain On Me. Και κάπου εκεί, οι αποκαλύψεις άρχισαν να πέφτουν σαν βροχή.

“Εκείνη κι εγώ συνδεθήκαμε αμέσως. Της είπα: “Ό,τι και αν σε απασχολεί την ώρα που τραγουδάς, θέλω να το ξεχάσεις και απλά να τραγουδάς. Και για να ξέρεις, όσο εσύ θα το κάνεις αυτό, εγώ θα χορεύω μπροστά σου”, ξεκίνησε την εξομολόγηση η Gaga και συνέχισε: “Αυτή η γυναίκα έχει περάσει πάρα πολύ δύσκολα στη ζωή της. Όταν μπήκε στο στούντιο, εγώ ακόμα έκλαιγα κι εκείνη όχι. Αντιθέτως μου έλεγε: “Όλα θα πάνε καλά. Τηλεφώνησέ μου. Αυτό είναι το νούμερό μου”. Έκανε ό,τι μπορούσε για να γίνει φίλη μου. Αλλά εγώ ντρεπόμουν πολύ να κάνω παρέα μαζί της, γιατί δεν ήθελα να κάνω προβολή όλου αυτού του αρνητισμού πάνω σε κάτι τόσο όμορφο και θεραπευτικό. Και τελικά αυτή με κατάλαβε. Μου είπε “Κρύβεσαι”. Και της απάντησα: “Ναι, κρύβομαι. Κρύβομαι εντελώς”. Και τότε αυτή η φιλία άνθησε”. Άβυσσος η ψυχή της Gaga.

Από την άλλη μεριά, η Ariana Grande μίλησε με τα θερμότερα λόγια για την καινούργια φιλία, με εκτενείς αναφορές στο twitter της: “Μια φορά, συνάντησα μια γυναίκα που γνώριζε τον πόνο όπως εγώ, που έκλαιγε όσο εγώ, έπινε τόσο κρασί όσο κι εγώ, έτρωγε τόση πάστα όση κι εγώ και που η καρδιά της ήταν πολύ μεγαλύτερη από το σώμα της. Άμεσως την ένιωσα σαν αδερφή μου”, έγραψε στο πρώτο tweet. “Μετά εκείνη κράτησε το χέρι μου και με προσκάλεσε στον όμορφο κόσμο του Chromatica και μαζί καταφέραμε να εκφράσουμε πόσο λυτρωτικό είναι το κλάμα. Ελίζω αυτό να κάνει όλους εσάς να νιώσετε καλύτερα όπως έκανε και εμάς. Σ’ αγαπώ Lady Gaga. Είσαι εκπληκτική σούπερ γυναίκα”, ολοκλήρωσε στο δεύτερο.

Ακούμε και το τραγούδι.