Μπουράκ Χακί – Χαρά Παππά: Χωρισμός με unfollow και “καρφιά”

Κι εκεί που φαινόταν ότι πρόκειται για... φιλικό χωρισμό, να τώρα!

Όταν στις αρχές Ιουνίου έγινε γνωστός ο χωρισμός τους, Μπουράκ Χακί και Χαρά Παππά, έδειχναν να διατηρούν μία πολιτισμένη σχέση που είχε απ’ όλα: λίγο πίκρα, πολύ νοσταλγία, αλλά μία λογική απόφαση να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους, καθώς η επαγγελματική εξέλιξη εκείνης στην Τουρκία δεν φαινόταν να έχει μέλλον. 

Μάλιστα, ο Τούρκος ηθοποιός πριν από λίγες ημέρες είχε φροντίσει με πολύ τρυφερό τρόπο να της ευχηθεί για τα γενέθλιά της και γενικώς υπήρχε ένας δίαυλος επικοινωνίας, κάποια stories, φωτογραφίες που εμφανίζονταν και μετά εξαφανίζονταν και όλα αυτά που συμβαίνουν, όταν ένα ζευγάρι αποφασίζει να τραβήξει χωριστούς δρόμους, αλλά κανείς από τους δύο δεν έχει πάει ακόμη παρακάτω.

Αυτό, όμως, φαίνεται ότι δεν ισχύει πια, καθώς πλέον σημειώθηκε αμοιβαίο… unfollow και ο τούρκος ηθοποιός τα είχε έτοιμα τα “καρφιά” στην τσέπη για το νεαρό μοντέλο που όμως δεν φαίνεται να αντιδρά με τον ίδιο σπασμωδικό τρόπο.

Σε ένα από τα stories του λοιπόν ανάρτησε ένα γνωστό logo το οποίο γράφει “Imagine the delete the Instagram and… boom. You’ re not a model anymore” (μτφρ.: Φαντάσου ότι διαγράφουν το Instagram και… ουπς! Δεν είσαι πια μοντέλο!”).

Την ίδια στιγμή η Χαρά Παππά στο Instagram είναι κάπως έτσι και καθόλου δεν φαίνεται να την απασχολούν τα παλιά και τα “καρφιά”…

View this post on Instagram

🌊

A post shared by Hara Pappa (@harapappa) on