Σιντορέλα Τόλη: Τι απέγινε η πρώτη νικήτρια του (πρώτου) Next Top Model απ’ το μακρινό 2011;

Όταν είχε δηλώσει συμμετοχή στο reality μόδας ήταν ακόμη ανήλικη...

Το όνομά της Σιντορέλα Τόλη και όταν δήλωνε συμμετοχή στο πρώτο πρώτο Next Top Model που μεταδόθηκε ποτέ στην Ελλάδα από τον ΑΝΤ1 το μακρινό 2011, με τη Βίκυ Καγιά σε ρόλο παρουσιάστριας ήταν ακόμη ανήλικη.

Ο λόγος για τη Σιντορέλα Τόλη που τότε για να μπει στο παιχνίδι είχε χρειαστεί η συγκατάθεση των γονιών της και μάλιστα ήταν η πρώτη νικήτρια στο ριάλιτι μόδας.

Η Τόλη σήμερα λίγο πριν τα 30 της είναι μια γυναίκα που σε τίποτα δεν θυμίζει την άγουρη κοπελίτσα που διεκδικούσε μία καριέρα στη θέση του μόντελινγκ. Και η αλήθεια είναι πώς και φωτογραφίσεις έκανε και σε επιδείξεις γνωστών Ελλήνων σχεδιαστών συμμετείχε, και καριέρα στο εξωτερικό. 

Συγκεκριμένα, η Τόλη είχε εργαστεί για χρόνια στο Πεκίνο, ενώ στο βιογραφικό μετρά και συνεργασίες με οίκους όπως ο Gucci.  Αυτά, γιατί γενικώς, υπάρχει μια ακυρωτική λογική για το τι κάνουν τα μοντέλα μετά τη συμμετοχή σε ριάλιτι όπως το GNTM και ότι αναγκαστικώς εξαφανίζονται, ενώ καθόλου δεν είναι έτσι.

Απλώς η αγορά μόδας της Ελλάδας είναι μικρή και είναι λογικό πολλές από τις κοπέλες, αλλά και από τα αγόρια του μόντελινγκ βλέπουν το εξωτερικό ως μονόδρομο.

Σε κάθε περίπτωση, η Τόλη απέδειξε ότι δικαίως μπήκε τότε στον διαγωνισμό, απλώς τώρα προτεραιότητά της είναι η οικογένεια. Γι’ αυτό άλλωστε και μέσω του λογαριασμού της στο Instagram -και μία τρυφερή φωτογραφία μαζί με τον αγαπημένο της- φρόντισε να ενημερώσει για το χαρμόσυνο γεγονός στη ζωή τους, καθώς το μοντέλο είναι έγκυος και ανυπομονεί να κρατήσει στα χέρια του το πρώτο τους παιδί.