Η Beyonce γίνεται κούκλα

Και αυτός είναι ο Έλληνας σχεδιαστής που θα την “ντύσει”

Beyonce @themetgalaofficial

Από ένα pop icon του βεληνεκούς της Beyonce δεν περιμέναμε τίποτα λιγότερο. Όπως μάθαμε σήμερα, η superstar απέκτησε την δική της κούκλα, η οποία, μάλιστα, είναι ντυμένη με iconic δημιουργία Έλληνα σχεδιαστή.

Κοιτώντας τις πρώτες φωτογραφίες του συλλεκτικού παιχνιδιού, που θα είναι διαθέσιμο στα ανά τον κόσμο καταστήματα και online shops, από τέλη Ιανουαρίου, το outfit της ήταν αυτό που μάς φάνηκε κάπως γνώριμο αφού, με αυτό, η τραγουδίστρια εμφανίστηκε, πριν από μερικά χρόνια στις παγκόσμιες περιοδείες της ανά τον κόσμο. Το θρυλικό, κρυστάλλινο κορμάκι της τραγουδίστριας με τους 250.000 κρυστάλλους Swarovski και τα κεντητά κρόσσια φέρει την υπογραφή του Vrettos Vrettakos.  

Η είδηση αλλά και οι πρώτες φωτογραφίες της κούκλας που κυκλοφόρησαν μάς υπενθύμισαν την συνεργασία της τραγουδίστριας με τον σχεδιαστή, που μετράει από το 2012.

Ως ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της ελληνικής σκηνής της μόδας, ο Vrettos Vrettakos έχει δημιουργήσει και άλλες από τις εμφανίσεις της Beyonce, καθώς και των χορευτών της ενώ, το περασμένο καλοκαίρι, ανέλαβε και την εμφάνισή της για την κυκλοφορία του visual album της, Black Is King.

Ο δημιουργός έχει συνεργαστεί και με άλλα, μεγάλα ονόματα της διεθνούς μουσικής σκηνής, όπως οι Jennifer Lopez, Shakira, Cher και Taylor Swift.