Η Ellen DeGeneres επέστρεψε στο talk show της

Μετά την ανάρρωση από τον κορωνοιό

Ήταν Δεκέμβριος όταν η είδηση πως η σιδηρά κυρία της Αμερικανικής τηλεόρασης προσβλήθηκε από τον κορωνοϊό έκανε τον γύρο σε όλα τα Μέσα. Αφού πήρε τον χρόνο της προκειμένου να αναρρώσει, η Ellen DeGeneres επέστρεψε στο talk show της. Στο απόσπασμα από την εκπομπή της Τετάρτης, η ίδια δε δίστασε να μιλήσει και για το πώς ξεκίνησε η περιπέτεια με την υγεία της. “Προφανώς, υπάρχουν πολλά αρνητικά πράγματα, οπότε θέλω να μιλήσω για κάτι θετικό: το τεστ Covid μου”, δήλωσε αστειευόμενη ενώ πρόσθεσε: “Είμαι καλά τώρα. Όλα είναι καθαρά” .

Με εμφανώς χιουμοριστική διάθεση , η DeGeneres φάνηκε έτοιμη να χαρίσει και πάλι μαγικές τηλεοπτικές στιγμές στους θαυμαστές της. “Ετοιμαζόμουν να μαγνητοσκοπήσω την εκπομπή μου -στην οποία θα ήσασταν εδώ- και έφτιαχνα τα μαλλιά και το μακιγιάζ μου και στη συνέχεια ο βοηθός μου, ο Κρεγκ, μπαίνει μέσα και λέει: “Το τεστ σου για τον κορωνοϊό βγήκε θετικό. Και τότε όλοι εξαφανίστηκαν από γύρω μου. Είναι αστείο, οι άνθρωποι φοβούνται πραγματικά. Μερικοί δεν έχουν επιστρέψει ακόμη”.

Συνεχίζοντας να περιγράφει όσα έζησε τις πρώτες στιγμές που έμαθε πως διεγνώσθη θετική, δήλωσε πως πήγε στο σπίτι και κράτησε απόσταση από τη σύζυγό της, Portia de Rossi. “Έπρεπε να μπω σε καραντίνα και η Portia με έβαλε να κοιμηθώ σε ένα διαφορετικό δωμάτιο, σε ένα διαφορετικό κρεβάτι, επειδή ήθελε το κρεβάτι μας – ένα σε στιλ αγωνιστικού αυτοκινήτου- όλο δικό της” είπε.

Η DeGeneres περιέγραψε τα συμπτώματά της, που περιελάμβαναν πόνο στην πλάτη που ένιωθε σα να έσπασε ένα πλευρό, όπως δήλωσε χαρακτηριστικά . “Είναι το μόνο σύμπτωμα που είχα. Δεν είχα πονοκέφαλο. Δεν είχα πυρετό. Δεν έχασα την αίσθηση της γεύσης μου, αν και φορούσα Crocs με κάλτσες για μια μέρα, οπότε μπορείτε να με δικάσετε γι’αυτό“. Η ίδια ανέφερε πώς δεν γνωρίζει πώς κόλλησε τον ιό. “Είναι περίεργο αλλά δεν ξέρω πώς κόλλησα. Ακόμα δεν έχω καταλάβει. Φορούσα μάσκα. Έπλενα τα χέρια μου. Μόλις έγλειψα τρία ή τέσσερα πόμολα σε πόρτες” , είπε αστειευόμενη.

Πιο δυνατή από ποτέ κάθισε ξάνα στην τηλεοπτική της θέση, έτοιμη να χαρίσει στο κοινό στιγμές και σπουδαίες συνεντεύξεις όπως μόνο εκείνη ξέρει να κάνει με επιτυχία τόσα χρόνια. Όσα ακούγονται και γράφονται δεν φαίνεται να την έχουν πτοήσει. Δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για μια δύστροπη παρουσιάστρια κι έναν κακό άνθρωπο ολοένα και πληθαίνουν. Πολλοί είναι εκείνοι που κάνουν λόγο για μια «τοξική» και «εκφοβιστική» κουλτούρα στο συγκεκριμένο περιβάλλον εργασίας, όσο τον γύρο του διαδικτύου κάνει η είδηση πως το «The Ellen DeGeneres Show» χάνει συνεχώς χορηγούς και πολλοί διάσημοι καλεσμένοι αρνούνται πλέον να παρευρεθούν εκεί. Θα τα καταφέρει η DeGeneres τελικά;