In the morning: Το νέο video της Jennifer Lopez είναι το όνειρο της κάθε fashionista

Κι αν έκλεισε το 2020 με ένα αξέχαστο live από την Times Square, και το 2021, η Jennifer Lopez ξεκίνησε δυναμικά και fabulous με την κυκλοφορία του τελευταίου της βίντεο κλιπ, In the morning.

Ήδη, πριν την προγραμματισμένη αυριανή πρεμιέρα του βίντεο, έχουμε πάρει μία γεύση από το trailer που κυκλοφόρησε και δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι οι εμφανίσεις της Λατίνας σταρ μάς άφησαν με το στόμα ανοιχτό. Και πώς θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά, άλλωστε, αφού το styling της για το In the morning επιμελήθηκαν οι μακροχρόνιοι συνεργάτες της, Rob Zangardi και Mariel Haenn.

Στο σουρεαλιστικό βίντεο η Lopez υποδύεται έναν άγγελο που έπεσε στη γη φορώντας, όμως, τις πιο παραμυθένιες couture δημιουργίες από τους Iris van Herpen, Augusto Manzanares, Marco Marco, Manuel Albarran και Iggy Soliven.

Το outfit, όμως, που ερωτευτήκαμε, δεν ήταν άλλο από το μακρύ παλτό από φτερά, του οίκου Valentino, με την μάσκα από κρυστάλλους της περουβιανής jewellery designer, Marianna Harutunian.

Η ίδια η τραγουδίστρια έγραψε, για την εντυπωσιακή υπερπαραγωγή, στο Instagram, ότι “Είναι γεμάτο συμβολισμούς για μία σκοτεινή, χωρίς ανταπόκριση σχέση, και την συνειδητοποίηση ότι δεν μπορείς να αλλάξεις τον άλλο. Μπορείς μόνο να αλλάξεις τον εαυτό σου. Να ανοίξεις τα φτερά σου και να απομακρυνθείς από οποιονδήποτε ή οτιδήποτε δεν εκτιμά πραγματικά όσα έχεις να προσφέρεις”.