Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις, 15/1

Τι θα φέρει η Σελήνη στον Υδροχόο

Κριός

Κριαράκια μου, μείνετε ψύχραιμοι καθώς φαίνεται πως θα έρθουν εντάσεις, πιθανόν με κάποιον από τον φιλικό σας κύκλο.

Ταύρος
Η Αφροδίτη θα σας βοηθήσει να λύσετε θέματα που αφορούν στην εκπαίδευση. Εαν έχετε θέσει υψηλούς στόχους, ενδεχομένως να τους εκπλήξετε όλους με τα νέα που θα έχετε.
Δίδυμος
Εντάσεις έρχονται και για εσάς στα επαγγελματικά σας. Κάποιοι ίσως προσπαθήσουν να βάλουν εμπόδια στην καριέρα σας, οπότε έχετε τα μάτια και τα αφτιά σας ανοιχτά να μαζέψετε όσα στοιχεία χρειάζονται για να είστε ασφαλείς.
Καρκίνος
Εντάξει, μην απογοήτευεστε αν δεν έχετε τα ίδια σχέδια με το ταίρι σας για το μέλλον. Αν ο σύντροφος σας ή ο στενός σας συνεργάτης πάρει αύξηση στο μισθό του και δεν έχει βλέψεις να την αξιοποιήσει όπως θα θέλατε εσείς, μην απογοήτευεστε.
Λέων
Αυτό το διάστημα τα μάτια σας είναι στραμμένα στον ερωτικό τομέα. Τα νέα που θα λάβετε, δε θα είναι ευχάριστα και αλλαγές ενδέχεται να συμβούν στην προσωπική σας ζωή.
Παρθένος
Εστιάστε στη δουλειά σας, καθώς μάλλον χρειάζεται να αποκτήσετε κάποια επιπλέον δεξιότητα. Αλλαγές που θα έρθουν ίσως σας τρομάξουν αρχικά, αλλά μείνετε ψύχραιμοι, είναι για καλό τελικά.
Ζυγός
Καλά τα νέα για εσάς, ιδιαίτερα στον προσωπικό τομέα. Φροντίζετε τον εαυτό σας και καλά κάνετε και ένα παιδί ίσως έρθει στη ζωή σας. Αν έχετε σκοπό να ξεκινήσετε κάποιο χόμπι, ενδέχεται να κοστίζει αρκετά αλλά μην αφήνετε όσα σας χαροποιούν.
Σκορπιός
Είναι η μέρα των εντάσεων. Μέρα είναι, θα περάσει. Αν προσφάτως αποφασίσατε να συγκατοικήσετε με τον σύντροφο σας, η καθημερινή τριβή και η ρουτίνα θα σας φέρουν εντάσεις.
Τοξότης
Μια χαρούμενη μέρα ξεκινά για σας αλλά προσέξτε ιδιαίτερα με τις μετακινήσεις σας σήμερα. Ατυχήματα ίσως συμβούν και φρενάρουν τα σχέδια και το πρόγραμμα σας. Ένα πρόγραμμα που ενδέχεται να φορτωθεί επιπλέον με επαγγελματικές υποχρεώσεις.
Αιγόκερως
Αυτό το διάστημα εστιάζετε στην οικογένειά σας και όσα σας κρατούν αγαπημένους. Έχετε γίνει πιο υπεύθυνοι με τα παιδιά σας και όσο επανεξετάζετε τι είναι σημαντικό στη ζωή, εκείνα τεστάρουν την υπομονή σας.
Υδροχόος
Προσπαθήστε να περιορίσετε τον παρορμητισμό σας σε επαγγελματικά και ερωτικά, δε θα σας βγει σε καλό. Στον οικονομικό τομέα, αποφύγετε περιττά έξοδα.
Ιχθύς
Έχετε κάποιο μυστικό; Ψαράκια μου, ίσως αποκαλυφθεί ξαφνικά από κάποιον φίλο ή κοντινό σας πρόσωπο. Είναι ένα μυστικό που ξέρετε πως θα προκαλέσει συζητήσεις. Να είστε έτοιμοι για όλα.