Η Νάνσυ και ο Θανάσης στην εκπομπή “Πάμε Δανάη”

Σήμερα το πρωί, η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος βρέθηκαν καλεσμένοι της Δανάης Μπάρκα, στην εκπομπή “Πάμε Δανάη”, στο Mega, όπου και μίλησαν για την συνεργασία τους, τις αξέχαστες, ευτράπελες στιγμές που έχουν ζήσει στα περιοδικά, αλλά και το Dot.

“Όταν έκλεισε ένα περιοδικό που δούλευε ο Θανάσης, είπα σε συνεργάτη μου ‘πάρε τον Αναγνωστόπουλο να έρθει τώρα’. Και παρότι ο Θανάσης είχε καλύτερη πρόταση, να πάει κάπου διευθυντικά και με περισσότερα χρήματα, ήρθε σε εμάς. Από ένστικτο. Και αυτό εξελίχθηκε σε συγγένεια”, είπε η Νάνσυ, για τον τρόπο που ξεκίνησε η γνωριμία και η συνεργασία της με τον Θανάση, ο οποίος συμπλήρωσε ότι “προτίμησα να πάω σε ένα περιοδικό που το αγαπούσα, το θαύμαζα. Λιγότερα χρήματα, αλλά θα περνάω καλύτερα”.

Οι παρουσιαστές του Dot μίλησαν και για τα περιοδικά γενικότερα και τον τρόπο που το Internet τα άλλαξε. “Το κακό των περιοδικών, που προσπαθούμε να μην το κάνουμε στο Down Town είναι ότι δεν προσαρμόζονται στην εποχή. Ο κόσμος περιμένει το κάτι παραπάνω από τα περιοδικά”, είπε η Νάνσυ, με τον Θανάση, από τη μεριά του να υπογραμμίζει ότι πλέον “η πληροφορία είναι διάχυτη παντού. Και δεν είναι επιλεκτική. Και στο τέλος της ημέρας δεν θυμάσαι κάτι. Ενώ στα περιοδικά, επειδή τα επιλέγεις, σου μένει η είδηση και η ουσία. Το ίδιο ισχύει και για τις εφημερίδες”.

Για τις αναμνήσεις τους από τα απρόοπτα και τα ευτράπελα της χρυσής εποχής των περιοδικών, οι δύο δημοσιογράφοι και παρουσιαστές θυμήθηκαν μία φωτογράφηση που ακυρώθηκε την τελευταία στιγμή, καθώς το άτομο που σκόπευαν να φωτογραφήσουν συνελήφθη, αλλά και ότι, για τις ανάγκες άλλων φωτογραφήσεων, χρειάστηκε να νοικιάσουν άλογα, φίδια. Όπως τόνισε ο Θανάσης, “μόνο νυχτερινές παρακολουθήσεις δεν κάναμε”.

Αναφορικά με το Dot, και την μεγάλη απόφαση που πήρανε, να στήσουν την δική τους εκπομπή, ο Θανάσης δήλωσε ότι οι δυο τους είχαν “άγνοια κινδύνου”, με τη Νάνσυ να συμπληρώνει ότι “Το θέμα ήταν να κάνουμε τη δουλειά μας και να ζήσουμε. Δεν είχαμε άλλη δουλειά εκείνο το διάστημα”.