Ο Γιώργος Γεροντιδάκης αποκαλύπτει: “Αυτή την περίοδο ξυπνάω και θέλω να κοιτάζω τα μάτια του άλλου”

Συνέντευξη στο περιοδικό DownTown και τη Βένια Καραγιάννη παραχώρησε ο γνωστός ηθοποιός Γιώργος Γεροντιδάκης που αυτή την περίοδο απολαμβάνουμε στην επιτυχημένη σειρά “Άγριες Μέλισσες. Ανήκει στη νέα γενιά ηθοποιών και κατάφερε πολύ γρήγορα με το ταλέντο και το ήθος του να μπει στις καρδιές του κόσμου. Σε μια απολαυστική συνέντευξη, μιλά για το ρόλο του “Μελέτη” που υποδύεται στη σειρά, αλλά προχωρά και σε αποκαλύψεις για την προσωπική του ζωή.

Για τον έρωτα πιστεύει αυτό ακριβώς που συμβαίνει και στην ταινία Notebook: Σ’ έναν χωρισμό στην αρχή νομίζεις ότι είναι το τέλος του κόσμου, αλλά μόλις μεγαλώσεις καταλαβαίνεις ότι είναι μόνο η αρχή. “Κάθε απώλεια σου δημιουργεί ένα τέτοιο συναίσθημα. Έχω πονέσει ως άνθρωπος και με έναν τρόπο έχω πονέσει και κάποιους ανθρώπους. Πάντα αφήνω αυτό το διάστημα να το χωνέψω και να το κηδέψω όμορφα” παραδέχεται, ενώ για τις σχέσεις σημειώνει πως “είναι πολύ απλές. Πάντα υπάρχει κάτι που σου αρέσει στον άλλον, σου δημιουργεί τα αστράκια και δε βλέπει καλά. Μετά όσο περνάει ο καιρός απομυθοποιείς τα πράγματα, συνηθίζεις αυτά τα αστράκια και αρχίζεις να αναζητάς ένα άλλο αστράκι“.

Ο Γιώργος Γεροντιδάκης δηλώνει πιστός όταν αγαπάει. Άλλες φορές πιο κλειδωμένος και άλλες λιγότερο, “μπορεί να λειτουργείς με κάποιον τρόπο, αλλά άμα γνωρίσεις τον έρωτα μπορεί να γίνεις κάτι το οποίο δεν είσαι” αναφέρει. Όσο για το αν έχει ερωτευτεί, ο ηθοποιός απαντά “Και είμαι ερωτευμένος, αλλά δε μου αρέσουν τα μεγάλα λόγια. Μου αρέσε αυτή την περίοδο της ζωής μου που ξυπνάω και θα δω δίπλα μου ένα φωτεινό πρόσωπο, γιατί μπορώ στα 32 μου να αντιληφθώ την αγάπη, τη θέρμη και την κατανόηση του άλλου. Είναι σημαντικό να μοιράζεσαι και να έχεις έναν άνθρωπο να κοιτάς στα μάτια. Αυτή την περίοδο θέλω να κοιτάζω τα μάτια του άλλου” καταλήγει.