Βίκυ Κουλιανού: “Οι άνθρωποι με όραμα και στόχο δε σπαλατούν ενέργεια για να αποδείξουν κάτι κάπου”

Στη λέξη “μοντέλο” στο λεξικό, σίγουρα πρώτο πρώτο θα συναντήσεις το δικό της όνομα. Βίκυ Κουλιανού: Ένα όνομα, μια ιστορία. Η γυναίκα που έχει σαρώσει σε όλες τις πασαρέλες διεθνώς, κάνοντας την Ελλάδα να ακούγεται στα πέρατα του κόσμου, παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό DownTown και τη Λόλα Αγραφιώτη.

Μια γυναίκα δυναμική που έχει ζήσει μια γεμάτη, ευτυχισμένη και περιπετειώδη ζωή. “Νιώθω ότι έχω ζήσει τόσο πολλά υπέροχα πράγματα μαζί που δε χωράνε σε λέξεις” δηλώνει η Βίκυ Κουλιανού που έχει μάθει να πηγαίνει μπροστά και να ζει τη στιγμή. Μια γυναίκα που είναι πολλά περισσότερα από όμορφη και δεν έχει να αποδείξει τίποτα σε κανέναν. “Δεν αποδεικνύουμε τίποτα σε κανέναν και για κανέναν. Οι άνθρωποι με όραμα και στόχο ποτέ δε χάνουν ενέργεια για να αποδείξουν κάτι κάπου και αυτό γιατί δεν έχουν τέτοιον χρόνο. Ο χρόνος μου ήταν πολύτιμος και τον αφιέρωνα πάντα στο να κατακτώ τους στόχους που έθετα στον ίδιο μου τον εαυτό. Αποδείξεις μας είναι οι πράξεις μας και τα αποτελέσματα τους” αναφέρει.

Η Βίκυ Κουλιανού πιστεύει πως οι καριέρες χτίζονται με επιμονή και πολλή δουλειά. Η πορεία του καθενός είναι αυτό που φέρει, αυτό που είναι. Όσο για το αν νοσταλγεί το παρελθόν, απαντά: “Είμαι ταξιδιώτης του κόσμου. Έχω μάθει να πηγαίνω μπροστά, να ζω το τώρα, να απολαμβάνω τη στιγμή. Πιστεύω ότι δεν υπάρχει τίποτα πιο ισχυρό από το τώρα μας. Το παρελθόν υπάρχει για να καταγράφει την ιστορία μας. Το παρελθόν κατέγραψε μνήμες, το παρόν το ζούμε με πάθος, το μέλλον δεν το γνωρίζουμε” σημειώνει και κλείνει με το δικό της motto: “Ζήσε τη στιγμή αυτή που περνά και χάνεται. Η ζωή είναι ένα ταξίδι”.