Ο απόλυτος προορισμός χαλάρωσης και πολυτέλειας έχει το όνομα THE LYNX MOUNTAIN RESORT

Μια «κινηματογραφική» διαμονή 5 αστέρων στη μαγευτική Φλώρινα

Το THE LYNX MOUNTAIN RESORT, είναι  ένα boutique hotel 5 αστέρων, στην picturesque πόλη της Φλώρινας, στο πιο κινηματογραφικό spot του Ελληνικού Βορρά. Ένα destination resort που έχει κάτι διαφορετικό να προσφέρει ανάλογα με την εποχή και που δεσπόζει στην πόλη του Θεόδωρου Αγγελόπουλου, των Τεχνών και των φυσιολατρών, της γεύσης, του οίνου και των έξι λιμνών, στους πρόποδες της Πίνδου.

Το πολυτελές θέρετρο της Φλώρινας γίνεται ορμητήριο για αμέτρητες δραστηριότητες αλλά και καταφύγιο φιλοξενίας και πολυτέλειας, με 38 ευρύχωρα δωμάτια & σουίτες, state of the art παροχές και ένα όραμα ευζωίας στην καρδιά της φύσης.

Για την διαμονή σας επιλέξτε την κατηγορία δωματίου που σας εξυπηρετεί από τα 38 ευρύχωρα δωμάτια &τις σουίτες του THE LYNX MOUNTAIN RESORT, όπως το Deluxe Mountain View, το Superior City View και τα Premier Rooms – τα μεγαλύτερα δωμάτια του resort για ακόμα πιο άνετη διαμονή. Η πεντάστερη φιλοξενία απογειώνεται με τα δωμάτια The Lynx Suite και The Lynx Grand Suite, στον δεύτερο όροφο του resort για ακόμα μεγαλύτερη ιδιωτικότητα και χαλάρωση. Ένα ολόδικό σας «chalet» για μοναδικές στιγμές θαλπωρής μπροστά στα μεγάλα παράθυρα και το αναμμένο openτζάκι, μετά από μια επίσκεψη στο χιονοδρομικό κέντρο ή μία μέρα γεμάτη με δραστηριότητες στις κοντινές περιοχές.

Το Six Lakes Restaurant  ή αλλιώς, ο γαστρονομικός προορισμός όπου οι world class travelers συναντούν τη foodie πλευρά τους. Το εστιατόριο που πήρε το όνομά του από τις έξι λίμνες που βρίσκονται στην περιοχή, γίνεται σημείο συνάντησης των πιο smart chic επισκεπτών. Πλημμυρισμένο με φυσικό φως το πρωί και θέαστα φώτα της πόλης το βράδυ, το Six Lakes Restaurant αξιοποιεί τα τοπικά προϊόντα δημιουργώντας αυθεντικά ελληνικά πιάτα για το πρωινό, το μεσημεριανό γεύμα ή το δείπνο σας, πάντα με πανοραμική θέα στην πανέμορφη Φλώρινα. Ο Head Chef Δημήτρης Τσανανάς και η ταλαντούχα ομάδα του δημιουργούν σύγχρονο Ελληνικό φαγητό, εμπνευσμένο από τις τοπικές παραδοσιακές συνταγές και εμπλουτισμένο με τα καλύτερα φρέσκα υλικά.

Το WHITE MIST SPA σχεδιάστηκε για να επαυξάνει την ευχαρίστηση και να χαλαρώνει νου και σώμα με βάση τις αξίες λειτουργίας του resort. Τα προϊόντα δεν διαθέτουν χρωστικές, συντηρητικά ή parabens, είναι cruelty free, πλούσια σε φυσικά συστατικά. Προσφέρειbeauty και wellness θεραπείες καθώς και υπηρεσίες ομορφιάς & γυμναστηρίου, για μία ολιστική εμπειρία χαλάρωσης με την υπογραφή του THE LYNX MOUNTAIN RESORT.

The Lynx Mountain Resort: Λόφος Αγίου Παντελεήμωνος, 53100 Φλώρινα

Tηλ.: 23854 40900, E: contact@thelynxresort.gr | www.thelynxresort.gr