Εγκαίνια για το ξενοδοχείο The Newel Psychiko και το εστιατόριο «Αtico»

Ποια λαμπερά πρόσωπα βρέθηκαν εκεί

Την Τετάρτη 2 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκαν τα επίσημα εγκαίνια του δεύτερου κατά σειρά ξενοδοχείου της Newel Hospitality Collection, The Newel Psychiko.

 

Η Newel Hospitality Collection αποτελεί ένα νεοσύστατο brand υβριδικής φιλοξενίας που κατέχει και διαχειρίζεται premium και ξεχωριστάκαταλύματα, Lifestyle Hotels & Luxury Boutique Apartments στην Αθήνα,ενώ σύντομα στο portfolioτης εταιρείας θα ενταχθούν και νέοι περιζήτητοι προορισμοίτης Ελλάδας, επιτρέποντας έτσι στους επισκέπτες της να απολαμβάνουν την πιο μοναδική εμπειρία διαμονής.

Μαζί με τα εγκαίνια του ξενοδοχείου, πραγματοποιήθηκαν και τα εγκαίνια του εστιατορίου «Αtico», το οποίο βρίσκεται στο roof garden του ξενοδοχείου The Newel Psychiko, και σίγουρα θα αποτελέσειτο νέο must στα sky bar restaurant της Αθήνας.

Τα λαμπερά εγκαίνια του ξενοδοχείου τίμησαν με την παρουσία τους διακεκριμένοι καλεσμένοι από τον χώρο του θεάματος και της τέχνης, καθώς στο κατάλυμα φιλοξενούνται τα δύο τελευταία έργα του Αλέκου Φασιανού. Προσκεκλημένοι επίσης ήταν γνωστοί επιχειρηματίες του αρχιτεκτονικού και κατασκευαστικού κλάδου.

Θεοδώρα Μιχαλολιάκου, Μαρίνα Βερνίκου
Ιωάννα Ευθυμίου, Γιώργος Λεμπέσης
Νινέτα Πατέρα, Μαρίνα Βερνίκου, Ευάγγελος Σανιάνος (Γενικός Διευθυντής Ομίλου), Μαίρη Φιξ, Χριστόφορος Πέτσης (Founder Newel, JCArchitects)
Νινέτα Πατέρα, Ευαγγελία Δημητριάδου
Ιωάννα Καραβερβέρη, Ναλίτα Καρρέρ, Όλγα Καραβερβέρη
Ναταλία Δραγούμη, Ευαγγελία Δημητριάδου, Μέμος Μπεγνής
Μαρίζα Φασιανού, Ιωάννα Φακίρη (Creative Director JCArchitects), Χριστόφορος Πέτσης (Founder Newel, JCArchitects)
Ιωάννα Στραγάλη, Μπίλη Στραγάλης
Χριστίνα Αλεξανιάν, Μέμος Μπεγνής

Όλοι οι παρευρισκόμενοι ξεναγήθηκαν στους χώρους του ξενοδοχείου, οι οποίοι αποτελούν ένα από τα πιο σύγχρονα δημιουργήματα της αρχιτεκτονικής στην Ελλάδα. Η ιδιαίτερη αρχιτεκτονική μελέτη, πραγματοποιήθηκε από την εταιρεία «JCArchitects». Οι χώροι χαρακτηρίζονται από ουδέτερους χρωματικούς τόνους, minimal και κομψές πινελιές από ξύλο, μέταλλο και άλλα ιδιαίτερα υλικά.Τα δωμάτια και οι σουίτες που διαθέτει το ξενοδοχείο αποπνέουν μια αύρα ηρεμίας και σαγήνης.

Στη συνέχεια, ακολούθησε ένα γαστρονομικόταξίδι στο Atico Sky bar restaurant, με τους καλεσμένους να γεύονται τα πιάτα τουmenu συνοδευόμενα από τα signature cocktails του μπαρ.

Πολλοί ήταν εκείνοι που απόλαυσαν την θέα με επιλογές από τη λίστα κρασιών, η οποία συγκαταλέγει ετικέτες από οινοποιία όλου τον κόσμου

The Newel Psychiko: Μακεδονομάχου Πρατούντα 21, Αθήνα, 115 25, Τηλ. 21 0360 0058