Η νέα παιδική συλλογή Shine Bright της Flik Flak μόλις έγινε ακόμη πιο λαμπερή

Ίσως είναι ώρα να φορέσετε τα γυαλιά ηλίου σας, γιατί οι τέσσερις νέες προσθήκες στη Συλλογή Shine Bright της Flik Flak θα σας θαμπώνουν με τη λάμψη τους. Αυτό οφείλεται ίσως στο πολύ ιδιαίτερο νέο χαρακτηριστικό αυτών των παιδικών ρολογιών: λαμπερά εκτυπωμένα σχέδια με δεινόσαυρους, καρδούλες, πεταλούδες και ιστούς αράχνης στα λουράκια! Ένα είναι σίγουρο, η εκμάθηση της ώρας δεν ήταν ποτέ μια τόσο “διαφωτιστική” εμπειρία όσο με αυτά τα ελβετικά ρολόγια για παιδιά.
Αυτά τα αστραφτερά ρολόγια είναι το ιδανικό δώρο για παιδιά που αγαπούν τη λάμψη!
Τι κάνει τα νέα μέλη της οικογένειας Shine Bright της Flik Flak τόσο απίστευτα λαμπερά; Και τα τέσσερα ρολόγια διαθέτουν λουράκια με εκτυπωμένα glitter σχέδια από αγαπημένα παιδικά θέματα, που λάμπουν όταν τα μικρά σας ξεκινούν την περιπέτεια της εκμάθησης της ώρας.

Το LOVAXUS διαθέτει διαφανές ροζ λουράκι σιλικόνης, διακοσμημένο με λαμπερές ροζ καρδούλες αγάπης, συν ένα καντράν με μεταλλική εμφάνιση με μια μίνι καρδούλα στον δείκτη δευτερολέπτων.

Το DINAXUS διαθέτει μπλε λουράκι σιλικόνης γεμάτο με γυαλιστερούς πράσινους δεινοσαύρους και καντράν με μεταλλική εμφάνιση και έναν ακόμη πιο γυαλιστερό δεινόσαυρο στη μέση.

Το WEBAXUS διαθέτει γυαλιστερούς κόκκινους ιστούς αράχνης στο μαύρο λουράκι σιλικόνης και καντράν με μεταλλική εμφάνιση.

Το FARFALLAXUS διαθέτει διαφανές μωβ λουράκι σιλικόνης, γεμάτο γυαλιστερές μωβ πεταλούδες και καντράν με μεταλλική εμφάνιση.


Η Συλλογή Shine Bright της Flik Flak μόλις έγινε ακόμη πιο λαμπερή. Και τα τέσσερα ρολόγια διαθέτουν περιστρεφόμενη στεφάνη, ώστε τα παιδιά που τα φορούν να νιώθουν σαν μεγάλοι που είναι κύριοι του δικού τους χρόνου. Φυσικά, αυτά τα ρολόγια για τους μικρούς μαθητές της ώρας δεν περιέχουν BPA και είναι ανθεκτικά στους κραδασμούς, γεγονός που τα κάνει ιδανικά για μεγαλύτερα παιδιά που δεν φοβούνται να τα δώσουν όλα στο παιχνίδι. Και είναι Swiss-made, δηλαδή κορυφαίας ποιότητας και καινοτομίας, με αξεσουάρ από υλικά βιολογικής προέλευσης και μαλακά λουράκια σιλικόνης. Βοηθήστε τα μικρά σας να ξεχωρίσουν με τη λάμψη τους καθώς μαθαίνουν να λένε την ώρα παρέα με τη Flik Flak!

www.swatch.com