Η αληθινή μαγεία των Χριστουγέννων ταξιδεύει στην Ελλάδα… με το φορτηγό της Coca-Cola!

To χριστουγεννιάτικο φορτηγό έρχεται στη χώρα μας, γεμάτο εκπλήξεις, και για καλό σκοπό!

 

Φέτος τα Χριστούγεννα, η Coca-Cola παρουσιάζει τη νέα της χριστουγεννιάτικη καμπάνια «Η Αληθινή Μαγεία των Χριστουγέννων», και στο πλαίσιο αυτό η χώρα μας υποδέχεται το εμβληματικό φορτηγό της Coca-Cola! Το εντυπωσιακό όχημα καταφθάνει στην Ελλάδα στις 26 Νοεμβρίου, για να ξεκινήσει το ταξίδι του σε όλη τη χώρα. Με αφετηρία τα Ιωάννινα και τελικό προορισμό την Αθήνα, το φορτηγό της Coca-Cola θα μοιράσει αληθινή χριστουγεννιάτικη μαγεία σε 7 συνολικά πόλεις-σταθμούς, μέχρι και τις 31 Δεκεμβρίου. Γεμάτο εκπλήξεις και πλούσια δώρα, μας προσκαλεί ακόμη να συμβάλλουμε όλοι σε έναν καλό σκοπό, σώζοντας και προσφέροντας πάνω από 1.000.000 μερίδες φαγητού σε εκείνους που το έχουν ανάγκη, μέσω της μη κερδοσκοπικής οργάνωσης «Μπορούμε».

Με αφετηρία τα Ιωάννινα, το εμβληματικό φορτηγό της Coca-Cola θα περάσει στη διάρκεια του ταξιδιού του από τη Θεσσαλονίκη, τη Λάρισα, την Πάτρα, την Καλαμάτα και την Κόρινθο, μοιράζοντας παντού αληθινή χριστουγεννιάτικη μαγεία, μέχρι να φτάσει στον τελικό προορισμό του, την Αθήνα, στις 13 Δεκεμβρίου.

Για αρκετές ώρες και σε συγκεκριμένες μέρες, το εντυπωσιακό όχημα θα κάνει βόλτες στους κεντρικούς δρόμους κάθε πόλης, και θα προσκαλεί τους καταναλωτές να το εντοπίσουν και να το φωτογραφίσουν, αφού ανεβάζοντας τη φωτογραφία τους στο instagram, με hashtag #realmagictourGR και tag @cocacolagreece, θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν μια ταξιδιωτική δωροεπιταγή αξίας 500 ευρώ.

Τις υπόλοιπες ημέρες και ώρες, το φορτηγό της Coca-Cola θα βρίσκεται σταθμευμένο σε μεγάλα καταστήματα σούπερ μάρκετ κάθε πόλης. Τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα και τους κανόνες ασφαλείας που ορίζουν οι αρμόδιες Αρχές, χωρίς συνωστισμό, οι καταναλωτές θα έχουν την ευκαιρία να το δουν από κοντά, και να φωτογραφηθούν, αυτή τη φορά για καλό σκοπό. Γιατί, φέτος τις γιορτές, η Coca-Cola ενώνει τις δυνάμεις της με την οργάνωση «Μπορούμε», με σκοπό να σώσει μερίδες φαγητού που διαφορετικά θα πήγαιναν χαμένες, και να τις προσφέρει σε ανθρώπους που το έχουν πραγματικά ανάγκη. Έτσι, λοιπόν, καλεί τους καταναλωτές να βγάλουν μια φωτογραφία μαζί με το χριστουγεννιάτικο φορτηγό, και για κάθε «κλικ» θα σώζει και θα προσφέρει μερίδες φαγητού, με στόχο να ξεπεράσει τις 1.000.000 μερίδες, οι οποίες θα διατεθούν κατά τη διάρκεια του νέου έτους, μέσω του «Μπορούμε», σε συνεργαζόμενους φορείς σε όλη την Ελλάδα, και πιο ειδικά στις 7 πόλεις που θα επισκεφτεί το εμβληματικό φορτηγό.

Τελικός προορισμός του χριστουγεννιάτικου φορτηγού της Coca-Cola θα είναι το εμπορικό κέντρο Golden Hall στην Αθήνα, στο οποίο θα καταφθάσει στις 19 Δεκεμβρίου, για να παραμείνει μέχρι και τις 31 Δεκεμβρίου. Καθ’ όλη τη διάρκεια της χριστουγεννιάτικης περιόδου, η Coca-Cola θα φιλοξενεί μια σειρά από εκπλήξεις για το κοινό, όπως το να φωτογραφηθούν μαζί με το εμβληματικό όχημα στο photobooth και να συνεισφέρουν στο στόχο του 1.000.000 μερίδων φαγητού, να γράψουν την ευχή τους για τη νέα χρονιά για συνανθρώπους τους που έχουν ανάγκη και να τη ρίξουν στο χριστουγεννιάτικο γραμματοκιβώτιο, αλλά και να αγοράσουν δώρα για τους αγαπημένους τους στο CocaCola PopUp Store που θα βρίσκεται στον εσωτερικό χώρο του εμπορικού κέντρου.

Οι φετινές χριστουγεννιάτικες εκπλήξεις της Coca-Cola όμως δε σταματούν εδώ, αφού και το CocaCola Application θα φορέσει τα «γιορτινά» του! Οι χρήστες της εφαρμογής θα μπορούν να καταχωρούν τους κωδικούς που θα βρίσκουν στις συσκευασίες Coca-Cola  και να κερδίζουν μοναδικά δώρα, που θα φέρουν ακόμα περισσότερη μαγεία στο χριστουγεννιάτικο τραπέζι τους. Εναλλακτικά, θα έχουν την ευκαιρία να συνεισφέρουν στον καλό σκοπό για την προσφορά μερίδων φαγητού μέσω του «Μπορούμε», δωρίζοντας τα coins τους, με την Coca-Cola να διπλασιάζει την αξία του κάθε coin.

Τέλος, η Coca-Cola θα μοιράσει ακόμα περισσότερη, αληθινή χριστουγεννιάτικη μαγεία, μέσα  από 500 χριστουγεννιάτικα γεύματα προσφοράς. Την ημέρα των Χριστουγέννων, η εταιρεία θα προσφέρει 500 εορταστικά γεύματα σε συνεργασία με το Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης του δήμου Αθηναίων (ΚΥΑΔΑ), με στόχο να προσφέρει χριστουγεννιάτικη θαλπωρή και ένα πραγματικά εορταστικό μενού σε συμπολίτες μας σε ανάγκη.

 

Μάθε περισσότερα για τις εκπλήξεις και τους σταθμούς του χριστουγεννιάτικου φορτηγού της Coca-Cola στο coca-cola.gr.

 

 

Σχετικά με την The Coca-Cola Company:

Η Coca-Cola Company (NYSE: KO) είναι μία «Beverages for Life Company», προσφέροντας πάνω από 500 προϊόντα σε περισσότερες από 200 χώρες. Εκτός από τα προϊόντα της Coca-Cola, το χαρτοφυλάκιό μας περιλαμβάνει κάποιες από τις πιο σημαντικές σειρές ροφημάτων στον κόσμο, όπως το Adez με βάση τη σόγια, το πράσινο τσάι Ayataka, το νερό Dasani, οι χυμοί και τα νέκταρ Dell Valle, η Fanta, ο καφές Georgia, η Gold Peak σειρά τσαγιού και καφέ, το Honest Tea, οι χυμοί και τα smoothies Innocent, οι χυμοί Minute Maid, τα αθλητικά ροφήματα Powerade, οι χυμοί Simply, το Smartwater, η Sprite, το Vitamin Water και το νερό καρύδας ZICO. Αναδιαμορφώνουμε συνεχώς το χαρτοφυλάκιο μας, μειώνοντας τη ζάχαρη στα ροφήματά μας και παρουσιάζοντας νέα, καινοτόμα προϊόντα στην αγορά. Προσπαθούμε επίσης να μειώσουμε το περιβαλλοντικό μας αποτύπωμα, αναπληρώνοντας την ποσότητα νερού που χρησιμοποιούμε στα ροφήματά μας και προωθώντας την ανακύκλωση. Σε συνεργασία με τους εμφιαλωτές μας, απασχολούμε πάνω από 700.000 ανθρώπους, ενισχύοντας την τοπική οικονομία στις κοινωνίες που δραστηριοποιούμαστε, παγκοσμίως.

Η Coca-Cola Hellas είναι θυγατρική εταιρεία της The Coca-Cola Company με ευθύνη για την Ελλάδα, την Κύπρο και τη Μάλτα. Δραστηριοποιείται στον χώρο της παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών αναφορικά με τη χάραξη της στρατηγικής marketing, την προώθηση, την έρευνα αγοράς, τη διαφήμιση και την προστασία της φήμης των προϊόντων της The Coca-Cola Company. Παρέχει επίσης τεχνογνωσία και συμβουλευτικές υπηρεσίες σε θέματα προϊοντικής επικοινωνίας, καθώς και υπηρεσίες για τη διασφάλιση των ποιοτικών ελέγχων των προϊόντων. Στην Ελλάδα, εμφιαλωτής της The Coca-Cola Company είναι η Coca-Cola Τρία Έψιλον που μαζί με την Coca-Cola Hellas, αποτελούν το Σύστημα της Coca-Cola στην Ελλάδα.

Μάθετε περισσότερα για το ταξίδι της Coca-Cola στο www.coca-colacompany.com και ακολουθείστε μας στο Twitter, Instagram, Facebook and LinkedIn.

leave a reply