Ειρήνη για τους Bradgelina κι ένας μεγάλος έρωτας για τον Brad

Η ιστορία πίσω από το φινάλε μιας δικαστικής διαμάχης και όσα ελάχιστα γνωρίζουμε για την Ines De Ramon, το low profile κορίτσι του Brad Pitt που πηγές λένε πως μαζί της ξαναζεί έναν κινηματογραφικό έρωτα.

Τελικά υπάρχει ελπίδα. Κάποιες φορές πριν τη μεγάλη σύγκρουση, κάπως μαγικά έρχεται η ειρήνη. Έτσι συνέβη και στη δικαστική διαμάχη των Brad Pitt και Agelina Jolie για τον γαλλικό αμπελώνα Chateau Miraval.

Σύμφωνα με το ΤΜΖ, από προηγούμενες καταθέσεις της υπόθεσης, αποδείχθηκε ότι και οι δύο έδειχναν πρόθυμοι να προχωρήσουν σε εξωδικαστικές διαδικασίες, για μεγάλο χρονικό διάστημα. Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου, ωρίμασαν και οι συνθήκες, μέχρι που η Jolie δήλωσε ότι προθυμοποιείται να συμμετάσχει ακόμα και σε διάσκεψη με τον πρώην σύζυγό της, με σκοπό να διευθετηθεί η υπόθεση.

Όλα αυτά, ενώ εκτός δικαστηρίων ο Brad Pitt ζει τον έρωτά του με την Ines de Ramon, γεγονός που επιβεβαιώσε πήγη του ζευγαριού στο περιοδικό People, λέγοντας πως συνεχίζουν να περνούν αρκετό χρόνο μαζί και να είναι πολύ αγαπημένοι.

Για την ιστορία, το ζευγάρι είναι μαζί τουλάχιστον από τον Νοέμβριο του 2022, έπειτα από πολλά χρόνια εργένικης ζωής του ηθοποιού. Η σχέση έγινε γνωστή με μια παπαρατσική φωτογραφία κι έτσι συνέχισε, καθώς και οι δυο παίζουν χαμηλά μπάλα, που θα έλεγε κι ένα σπορτκάστερ περιγράφοντας τη σχέση τους, καθώς όχι μόνο δεν έχουν κάνει κάποια επίσημη κοινή εμφάνιση (μόνο στην ταινία Babylon που δεν πόζαραν όμως μαζί στο κόκκινο χαλί), αλλά η Ines (παρά τους 99.000 followers) έχει κλειστό το προφίλ της στο Instagram στο οποίο παλιότερα κοινοποιούσε φωτογραφίες με τον πρώην σύζυγό της,  ενώ ο Brad Pitt δεν έχει καθόλου social media.

Τόσους μήνες μετά, τι γνωρίζουμε για εκείνη; Ό,τι και στην αρχή.

Υπήρξε παντρεμένη για τρία χρόνια με τον Paul Wesley του Vampire Diaries. Η είδηση του χωρισμού τους έγινε γνωστή τον Σεπτέμβριο του 2022 (λίγους μήνες πριν η Ines και ο Brad γίνουν ζευγάρι), αν και μια πηγή είχε πει στο People ότι η κοινή απόφαση να χωρίσουν στην πραγματικότητα συνέβη πέντε μήνες νωρίτερα, δηλαδή τον Μάιο του 2022.


Τι επαγγέλεται: Η Ines που αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο της Γενεύης το 2013, είναι αντιπρόεδρος της εταιρίας κοσμημάτων Anita Ko με διάσημους πελάτες σε όλο τον κόσμο, ενώ παλαιότερα είχε περάσει και από άλλους οίκους κοσμημάτων όπως οι Christie’s και De Grisogono.

Σύμφωνα με τη New York Post, μεγάλωσε στην Κολωνία, η οικογένειά της κατάγεται από τη Μαδρίτη και η ίδια μιλά άψογα πέντε γλώσσες (ισπανικά, αγγλικά, γερμανικά, γαλλικά και ιταλικά).