H Ομορφιά Ανά Δεκαετίες – Φρέσκο, Λαμπερό Και Υγιές Πρόσωπο Και Σώμα Σε Κάθε Ηλικία

Στην καρδιά της Αθήνας, δίπλα στο Μέγαρο Μουσικής και απέναντι από το Χίλτον και την Εθνική Πινακοθήκη, βρίσκεται το σύγχρονο ιατρείο πλαστικής και επανορθωτικής χειρουργικής της πλαστικού Μαρίας Σκολαρίκου. Στο χώρο αυτό ομορφιάς και υγείας εφαρμόζονται οι πιο σύγχρονες τεχνικές, τόσο στον τομέα της αισθητικής πλαστικής χειρουργικής προσώπου και σώματος όσο και στις ελάχιστα επεμβατικές μεθόδους (ενέσιμες θεραπείες, laser, μεσοθεραπείες, αποτρίχωση) για κάθε ηλικία και φύλο.

 

Από τη Μαρία Σκολαρίκου, ΠΛΑΣΤΙΚΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ, MD, FEBOPRAS, FDAFPRAS ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΠΛΑΣΤΙΚΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΣΕ ΕΛΛΑ∆Α, ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ, FELLOW ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ BOARD ΠΛΑΣΤΙΚΗΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΝΟΡΘΩΤΙΚΗΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ, ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ SPECIALIST REGISTRY ΠΛΑΣΤΙΚΗΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ ΗΝΩΜΕΝΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ, FELLOW ΤΟΥ BOARD ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΠΛΑΣΤΙΚΗΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΗΣ ∆ΑΝΙΑΣ, ΕΞΕΙ∆ΙΚΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ

 

Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΣΤΑ 20+

Στα 20 και κάτι, το δέρμα είναι μεταβολικά τόσο ενεργό που δεν χρειάζονται υπερβολές, αλλά σωστή φροντίδα και περιποίηση.Πρώτα εντοπίζουμε τι τύπο δέρματος έχουμε (λιπαρό, μεικτό, ακνεϊκό ή ξηρό) και το φροντίζουμε με τα κατάλληλα προϊόντα καθαρισμού και περιποίησης, όπως τις πρωτοποριακές σειρές φαρμακο καλλυντικών που θα βρείτε στο ιατρείο. Επιπρόσθετα, συστήνουμε:

– Μεσοθεραπείες: Mείγμα βιταμινών και υαλουρονικού για όλο το πρόσωπο για θρέψη και ενυδάτωση της επιδερμίδας.
– Dermapen 4: H πιο ισχυρή και πρωτο- ποριακή συσκευή microneedling, χωρίς καμία ιδιαίτερη αποθεραπεία, ιδανικό για την αντιμετώπιση της ακμής, των ουλών ακμής, τις ραγάδες και τις δυσχρωμίες.
– Θεραπεία μαύρων κύκλων και σακούλων: Χάρη στην ειδική τεχνική της ιατρού και τα εξειδικευμένα υλικά, προσφέρονται άμεσα, ανώδυνα και με ασφάλεια αποτελέσματα. 

 

Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΣΤΑ 30-40+

Συνήθως σε αυτές τις δεκαετίες κάνουν την εμφάνισή τους τα πρώτα σημάδια γήρανσης του δέρματος, τα οποία μπορούμε να αναστρέψουμε και να διορθώσουμε με τις παρακάτω μεθόδους:

– Liquid Facelift: O μαγικός συνδυασμός του υαλουρονικου οξέος και των διάφορων νευροτοξινών (botox, disport) στα χέρια ενός εξειδικευμένου πλαστικού χειρουργού με πολυετή εμπειρία και πρωτοποριακές τεχνικές, όπως η Δρ Σκολαρίκου, εκτοξεύουν τα αποτελέσματά τους.

– Νευροτοξίνες (Botox): Για τις δυναμικές ρυτίδες έκφρασης αποτελεί την πιο διαδεδομένη μέθοδο πάνω από τρεις δεκαετίες.
– Υαλουρονικό: Για την αποκατάσταση του όγκου σε περιοχές που αρχίζει να χάνεται και για γέμισμα ρυτίδων.

– Νήματα PDO ή COG: Για πρόληψη της χαλάρωσης σε πρόσωπο και λαιμό. Προσφέρουν σύσφιγξη και τόνωση μέσω της κατευθυνόμενης κολλαγονογέννεσης.

– HIFU 4D LINEAR MAX (facelift δίχως νυστέρι): Η τεχνολογία υπερήχων τελευταίας γενιάς δρα εστιασμένα στις στιβάδες του δέρματος που ανορθώνουμε σε ένα facelift, ανώδυνα, δίχως να κάνει έγκαυμα στην επιδερμίδα ή άλλο ερεθισμό.

 

ΟΜΟΡΦΙΑ ΣΤΑ 40-50+

Σε αυτές τις δεκαετίες, πέρα από τις προαναφερθείσες μη επεμβατικές, ενέσιμες θεραπείες, προστίθενται και οι πιο σύγχρονες χειρουργικές τεχνικές.

– Facelift VMACS: Για ανόρθωση και σύσφιγξη του δέρματος και των υποκείμενων ιστών σε πρόσωπο και λαιμό, με γρήγορη αποθεραπεία και αποτελέσματα που διαρκούν για χρόνια.

– Βλεφαροπλαστική: Για την αντιμετώπιση της χαλάρωσης του δέρματος σε άνω και κάτω βλέφαρα και τις σακούλες στην περιοχή των κάτω βλεφάρων με τοπική αναισθησία ή μέθη.

– Λιποαναρρόφηση με VASER – Λιπογλυπτική: Αντιμετωπίζει ομοιόμορφα το επίμονο λίπος σε σώμα και πρόσωπο (προγούλι), ενώ ταυτόχρονα συσφίγγει το δέρμα, προσφέρει μόνιμη αντιμετώπιση του τοπικού πάχους, αλλά και διαμόρφωση της γράμμωσης σε περιοχές όπως κοιλιά και μπράτσα. Το λίπος αυτό με κατάλληλη επεξεργασία μεταφέρεται στο πρόσωπο, τους γλουτούς (BBL) και τους μηρούς για αποκατάσταση του όγκου ή των διμορφιών (λιπογλυπτική).

 

ΟΜΟΡΦΙΑ ΣΤΑ 50-60+

Ισχύουν όλα τα παραπάνω με έμφαση στην καλή υγεία, την ενυδάτωση και τη διατροφή. Σκοπός της μοντέρνας πλαστικής χειρουργικής και αντιγήρανσης είναι το φρέσκο, λαμπερό, υγιές πρόσωπο και σώμα, όπου οι παρεμβάσεις μας είναι αποτελεσματικές, αλλά όχι κραυγαλέες. Αναδεικνύουμε δίχως να αλλοιώνουμε τα φυσικά χαρακτηριστικά, σεβόμενοι την ανατομία των ιστών και επαναφέροντας την καλύτερη κατάστασή τους.