Huawei GT 3 Pro: Βρήκαμε το smartwatch που είναι σαν έργο τέχνης

Δοκιμάσαμε το νέο ρολόι χειρός που ήρθε στην Ελλάδα και συναρπάζει με την κομψότητα του premium design του και τις κορυφαίες λειτουργίες του!

 

Τα smartwatches είναι πλέον το απόλυτο αξεσουάρ για άντρες και γυναίκες και για αυτό όλοι αναζητούν το πιο εξελιγμένο τεχνολογικά που να έχει όμως και καλαίσθητο design. Η αναζήτησή όμως αυτή έχει φτάσει στο τέλος της για την ώρα, αφού η Huawei μόλις κυκλοφόρησε το GT 3 Pro σε Titanium και Ceramic Edition. Εμείς δοκιμάσαμε και τα δύο μοντέλα και γράφουμε για την εμπειρία μας φορώντας αυτά τα μικρά έργα τέχνης και τεχνολογίας στο χέρι μας.

 

Τα νέο μοντέλα της εταιρίας που αγαπά το ελληνικό κοινό είναι ο απόλυτος σύμμαχος για τις fitness περιπέτειες όλων, είτε πρόκειται για τρέξιμο, είτε για ελεύθερη κατάδυση. Τα μοναδικά τους χαρακτηριστικά αναδεικνύουν τα μοντέλα αυτά στο ιδανικό αξεσουάρ για κάθε είδους προπόνηση σε κάθε συνθήκη ακόμα και υποβρύχια. Αλλά η γυμναστική δεν είναι η μόνη θεματική με την οποία το GT 3 Pro συνάδει απόλυτα.

Τα smartwatches της Huawei δίνουν τη δυνατότητα να προσέξετε την υγεία σας, πιο εύκολα, καθώς έρχονται με νέες δυνατότητες για πιο ακριβείς μετρήσεις από ποτέ. Η λειτουργία του ηλεκτροκαρδιογραφήματος (ECG) είναι μία από αυτές. Πιστοποιημένη ως ιατρική συσκευή Κλάσης ΙΙ από την Εθνική Υπηρεσία Ιατρικών Προϊόντων της Κίνας, η εφαρμογή ECG της Huawei διαθέτει αισθητήρα υψηλής απόδοσης και παρέχει μέτρηση σε πραγματικό χρόνο, πληροφορίες σχετικά με τον φλεβοκομβικό ρυθμό, την κολπική μαρμαρυγή και πολλά άλλα. Επιπλέον, το Huawei GT 3 Pro υποστηρίζει την ανίχνευση αρτηριακής ακαμψίας, η οποία μπορεί να ελέγξει τον κίνδυνο καρδιαγγειακών παθήσεων ενώ διαθέτει την τεχνολογία HUAWEI TruSeenTM 5.0+ που υποστηρίζει την λειτουργία οξύμετρου, επιτρέποντάς να μετράτε τα επίπεδα οξυγόνου σας, ανά πάσα στιγμή.

Το Huawei GT 3 Pro διαθέτει ακόμα, ένα πλήθος λειτουργιών που βοηθούν στην παρακολούθηση της γενικής υγείας. Με το ενημερωμένο HUAWEI TruSeenTM 5.0+, η συσκευή μπορεί να παρακολουθεί τον καρδιακό ρυθμό του χρήστη για όλο το 24ωρο, με ακόμη μεγαλύτερη ακρίβεια. Επίσης, χάρη στο HUAWEI TruSleep™ 2.0 Watch GT 3 Series μπορεί να εκτελέσει παρακολούθηση ύπνου και να καταγράψει σε πραγματικό χρόνο τον καρδιακό παλμό και την αναπνοή αλλά και να αξιολογήσει την ποιότητα του ύπνου, χωρίς να διαταράσσει την ξεκούραση του χρήστη. Φέρνει επίσης, τον βοηθό υγείας Healthy Living Shamrock μέσω του οποίου, οι χρήστες μπορούν να λαμβάνουν τακτικές υπενθυμίσεις σχετικά με προκλήσεις υγείας, την ημερήσια πρόσληψη νερού, υπενθυμίσεις φαρμάκων, καθημερινή επίγνωση, υπενθύμιση ύπνου ή όγκο άσκησης. Με τη λειτουργία Healthy Living Shamrock, το Huawei GT 3 Pro στέλνει επίσης, υπενθυμίσεις για να ενθαρρύνει τους χρήστες να καλλιεργήσουν καλές και υγιεινές συνήθειες, παρά τον πολυάσχολο τρόπο ζωής τους.

Και για τις γυναίκες συγκεκριμένα το Huawei GT 3 Pro διαθέτει ακόμα, λειτουργία διαχείρισης του εμμηνορροϊκού κύκλου, η οποία «μετράει» τις μέρες σας και μπορεί να σας υπενθυμίζει εκ των προτέρων. Αλλά όλα τα εντυπωσιακά τεχνολογικά επιτεύγματα που αναφέραμε δεν είναι σίγουρα οι μοναδικοί λόγοι για να αποκτήσει μια γυναίκα το Huawei GT 3 Pro Ceramic Edition, που βάζει σε προτεραιότητα τον πραγματικά κομψό σχεδιασμό στο design. Το smartwatch αναδεικνύεται σε έργο τέχνης που συνδυάζει την απλότητα του κεραμικού με τη γοητεία του μετάλλου και εμπνέεται από το αριστούργημα του Μποτιτσέλι, «Η Γέννηση της Αφροδίτης», κάτι που είναι εμφανές στη χρυσή και ασημένια στεφάνη, με το μοτίβο των κοχυλιών και τα 24 κύματα. Αυτό το έργο τέχνης όμως δεν είναι καθόλου εύθραυστο αφού διαθέτει έναν εκπληκτικά ανθεκτικό φακό από κρύσταλλο ζαφειριού, που τον καθιστά εξαιρετικά ανθεκτικό σε γρατζουνιές και θραύση. Το ζαφείρι χρησιμοποιείται επίσης  και στον αισθητήρα της πίσω κεραμικής θήκης, για μεγαλύτερη διείσδυση φωτός και ακριβή παρακολούθηση του καρδιακού παλμού. Τα φιλικά προς το δέρμα υλικά, επιτρέπουν την αυτόματη ανίχνευση οποιασδήποτε αλλαγής θερμοκρασίας.

Αν βάλει κανείς στην εξίσωση ότι η σειρά Huawei GT 3 Pro κληρονομεί την μπαταρία της σειράς Huawei Watch GT με την εξαιρετικά μεγάλη διάρκεια των 14 ημερών στο Huawei GT 3 Pro Titanium Edition (ή 8 με έντονη χρήση) ενώ το Huawei GT 3 Pro Ceramic Edition διαθέτει μπαταρία 7 ημερών (ή 4 ημέρες με βαριά χρήση), και ασύρματη και κατά 30% ταχύτερη φόρτιση σε σύγκριση με την προηγούμενη έκδοση, έχει κανείς εξασφαλίσει το γεγονός ότι δεν θα μείνει ποτέ από μπαταρία, όπου κι αν βρίσκεται. Το απόλυτο smartwatch σας περιμένει σε όποια εκδοχή και αν επιλέξετε να το αποκτήσετε.

 

! Info: To Huawei GT 3 Pro Titanium Edition κυκλοφορεί με δώρο FreeBuds 4 και το Huawei GT 3 Pro Ceramic Edition με FreeBuds Lipstick.

 

 

leave a reply