Η Ελένη Φουρέιρα Mιλάει Για Το Αγαπημένο Της Άρωμα

Η Lancôme αφιερώνει το γυναικείο άρωμα Idôle σε κάθε γυναίκα που διατηρεί την αισιοδοξία και την αυτοπεποίθησή της, που αρνείται να συμβιβαστεί και παραμένει πιστή στον εαυτό της, που συμμετέχει με πάθος, ζει τη ζωή της στο έπακρο και δημιουργεί τον κόσμο του αύριο.

 

Backstage από τα γυρίσματα του video του γυναικείου αρώματος Idôle της Lancôme.

 

 

Το 2022, το αγαπημένο πλέον άρωμα Idôle, μας υπενθυμίζει ότι η αγάπη για τον εαυτό μας είναι η πηγή της έμπνευσής μας, είναι η δύναμή μας να προχωρήσουμε μπροστά και να κυνηγήσουμε τα όνειρά μας.
Σήμερα, η Lancôme με την νέα επικοινωνία της για το γυναικείο άρωμα Idôle, προσκαλεί την Ελένη Φουρέιρα να μοιραστεί τη δική της πηγή έμπνευσης και αυτοπεποίθησης, ξεκινώντας από την αγάπη για τον εαυτό της σε όλες του τις εκφάνσεις και την αποδοχή του.

 

 

Ένα video αποκλειστικά αφιερωμένο στην αγάπη για τον εαυτό μας και την αποδοχή του σε όλες του τις εκδοχές.
Το γύρισμα εξελίχθηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο. Η θηλυκότητα, η γοητεία και η αποφασιστικότητα είναι τα χαρακτηριστικά που ξεχωρίζουν σε αυτό το μίνι φιλμ, με την εντυπωσιακή τραγουδίστρια Ελένη Φουρέιρα να εκπέμπει δυναμισμό και αυθεντικότητα: Κρύβει μέσα της ένα είδωλο και χαράζει το δρόμο για όλους μας: «Nα είσαι κάθε στιγμή ο μεγαλύτερός σου θαυμαστής.

 

 

Δείτε το video της popstar που είναι αφιερωμένο στην αγάπη για τον εαυτό μας και την αποδοχή του σε όλες του τις εκδοχές. Δείτε το βίντεο εδώ https://www.instagram.com/p/CbKnrIyALnb/

leave a reply