Η Miley Cyrus κλείνει το μάτι στους haters στο εξώφυλλο της βρετανικής Vogue

H mega pop star ποζάρει στο φακό και απαντά στους επικριτές της

Η  Miley Cyrus έχει βρει τον εαυτό της και ξέρει  το κοινό στο οποίο απευθύνεται. Δεν θυμίζει σε τίποτα πια το αμήχανο κορίτσι που έπαιζε τη Hannah Montana στο κανάλι της Disney, ούτε τα στραβοπατήματα της μετεφηβείας της όπως αυτά καταγράφησαν από τα διεθνή μέσα  κατά την εποχή του “Wricking Ball” και του χωρισμού της με τον Chris Hemsworth.

 

Η 30χρονη τραγουδίστρια, κρατώντας τον τίτλο του απόλυτου it girl της ποπ, επιστρέφει με το νέο της album “Endless Summer Vacation”  και και ποζάρει μ’ απόλυτη αυτοπεποίθηση για το φακό του Steven Meisel φορώντας Ferragamo, Prada, Saint Laurent και Azzedine Alaia στην βρετανική έκδοση της Vogue.

 

Στην συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό, δεν δίστασε ν’ αναφερθεί στο παρελθόν της και το, τρόπο με τον οποίο είχε απασχολήσει τα ΜΜΕ.

 

“Επιζητούσα την προσοχή γιατί προσπαθούσα να με ξεχωρίσω στα μάτια του κόσμου από τον χαρακτήρα που είχα παίξει [Hannah Montana]. Όποιος κι αν είσαι, στην ηλικία των 20 ή 21, έχεις περισσότερα να αποδείξεις.”

 

Στην συνέχεια, μάλιστα, η Αμερικανή pop star μίλησε για το κόστος που είχε γι’ αυτήν προσπάθεια να βρει τον εαυτό της, χαρακτηρίζοντας την αντιμετώπιση που έλαβε από τα media “άδικη”.

 

“Κουβαλούσα ενοχές και κάποιου είδους ντροπή για χρόνια εξαιτίας της μεγάλης αντιπαράθεσης που προκάλεσα. Τώρα που είμαι ενήλικας, συνειδητοποιώ πόσο σκληρά επικρίθηκα ενώ ήμουν ακόμα παιδί, και ως  ενήλικας, συνειδητοποιώ ότι εγώ δεν θα έκρινα ποτέ τόσο αυστηρά ένα παιδί”.

 

leave a reply