Στο Eντυπωσιακό Fondazione Mάθαμε Για Την Αξία Που Έχει Το Χειροποίητο Σακάκι Και Κοστούμι

1. Βασίλης Μπουρτσάλας, Γεώργιος Καράμπελλας

 

Την Πέμπτη 17 Μαρτίου 2022 , σε μια μοναδική βραδιά στην οποία αναβίωσε δημιουργικά η αίγλη των παλαιών αστικών λογοτεχνικών σαλονιών, κάτω από μια σύγχρονη ματιά, άνοιξε την αυλαία της η σειρά δράσεων Les Salons Litteraires του FondazioneΦυσικά, στον εμβληματικό και ιστορικό χώρο του Fondazione / Βιβλιοθήκη Ίδρυμα Σ. Λοβέρδου σε σχέδια του Ερνέστου Τσίλερ, στην καρδιά της Κηφισιάς.

Ο peripatetic concept maker Γεώργιος Thisseas Καράμπελλας, Curator Creative Director Fondazioneστο πρώτο από την σειρά δράσεων Les Salons Litteraires, υποδέχθηκε ένα ιδιαίτερα ζεστό κοινό στο πιο stylish workshop ανδρικής μόδας. Ανάλογες conceptual βραδιές ξεκινούν στον χώρο όπου θα αναβιώσουν, με μια σύγχρονη φυσικά ματιά και θεματικούς πυλώνες ανά περίπτωση τη μόδα, τα εικαστικά, το θέατρο, το χορό, τη φωτογραφία, το design, τη γεύση, το σινεμά, όλες τις πιθανές εκφάνσεις της δημιουργίας στον χώρο του Fondazione / Βιβλιοθήκη Ίδρυμα Σ. Λοβέρδου.

 

2. Στήσιμο Bespoke Athens

 

3. Η τέχνη του χειροποίητου

 

4. Σκηνογραφική λεπτομέρεια

 

Χθες το βράδυ ο Βασίλης Μπουρτσάλας , δημιουργός του Bespoke Athens, Bespoke and Tailoring , σε μία απολύτως «ανδρική» συνάντηση μας μύησε στον κόσμο του Bespoke Jacket Suit (Χειροποίητο Ανδρικό κλασσικό Σακάκι – Κοστούμι) και μας εξήγησε απλά βασικούς όρους της ανδρικής ένδυσης όπως το Fused Jacket- suit, το full Canvased Jacket αλλά και το Ready Made, Made to Order, Make to Measure και Bespoke.

Βασικές αρχές σε κάθε «σχολή ραπτικής», Αγγλική, Ιταλική, (και Ναπολιτάνικη), Γαλλική και Γερμανική.

5. Γεώργιος Καράμπελλας, Κατερίνα Τερζοπούλου

 

6. Μίκα Χούντα (Events Manager ΑΜΒΥΞ)

 

Στη εκδήλωση παρευρέθηκαν πιστοί λάτρεις του χειροποίητου ανδρικού ενδύματος, εκπρόσωποι του χώρου της μόδας αλλά και του καλλιτεχνικού κόσμου όπως και επιχειρηματίες και δημοσιογράφοι.

 

7. Χορηγός της βραδιάς Glenfiddoch

 

Tην όμορφη βραδιά συνόδευσαν μοναδικά cocktails από το Glenfiddich, το πιο πολυβραβευμένο Single Malt Scotch Whisky στον κόσμο. Κάθε γουλιά Glenfiddich ενσαρκώνει την εμμονή στην ποιότητα, την αυθεντικότητα και το καινοτόμο πνεύμα.

Τέλος τα υπέροχα σοκολατένια truffles από το Pavlov’s Lab, προσέφεραν μια γλυκιά νότα στους καλεσμένους.

 

8. Γενική άποψη χώρου

 

 

FONDAZIONE

Βιβλιοθήκη Σ. Λοβέρδου

Λ Κηφισίας 256 και Όθωνος, Κηφισιά, 145 62

FOR ALL ENQUIRIES

GEORGIOS T CARABELLAS

WWW.GEORGIOSCARABELLAS.COM

 georgios@gcarabellas.com