Το Botrini’s Santorini είναι πλέον γεγονός!

Το κυκλαδίτικο «alter ego» του βραβευμένου με αστέρι Michelin αθηναϊκού Botrini’s προσγειώθηκε σε ένα από τα πιο προνομιακά σημεία της Καλντέρας, στο εμβληματικό  Katikies Santorini.

Αρχές Μαΐου έγινε το επίσημο opening της πλέον πολυαναμενόμενης άφιξης της σεζόν, με τον Έκτορα Μποτρίνι και το βραβευμένο με αστέρι Michelin Botrini’s του να ρίχνουν άγκυρα στη Σαντορίνη.

Το Botrini’s Santorini άνοιξε τις πόρτες του σε ένα από τα ομορφότερα σημεία της Οίας, εντός του υπερπολυτελούς Katikies Santorini, βάζοντας τη δική του σφραγίδα στην ανάδειξη του ίσως διεθνώς δημοφιλέστερου νησιού των Κυκλάδων σε κορυφαίο γαστρονομικό προορισμό.

Δεν είναι πολύς καιρός που η ανακοίνωση της ηχηρής συνεργασίας μεταξύ του εμβληματικού Ξενοδοχειακού Ομίλου Katikies και του διάσημου Michelin-starred σεφ Έκτορα Μποτρίνι, που πλέον ανέλαβε επικεφαλής όλων των εστιατορίων των ξενοδοχείων του ομίλου, ήρθε να ταράξει τα νερά στο γαστρονομικό σκηνικό της Σαντορίνης.

Σήμερα όμως η άκρως δημιουργική αυτή σύμπραξη κορυφώνεται με τους πρώτους επισκέπτες να παίρνουν θέση από την 1η Μαΐου σε ένα από τα πλέον προνομιακά σημεία της Καλντέρας, για να απολαύσουν τα μοναδικά πιάτα του πολυβραβευμένου σεφ, τα οποία είναι σίγουρο πως συναγωνίζονται επάξια τη μαγική θέα που απλώνεται μπροστά τους.

Εκεί, με φόντο το πιο διάσημο ηλιοβασίλεμα στον κόσμο και δίπλα στην εντυπωσιακή πισίνα του Katikies Santorini, οι επισκέπτες θα αφεθούν σε ένα κρεσέντο γεύσεων και αρωμάτων, επιλέγοντας μεταξύ του à la carte ή των δύο degustation menu του Botrini’s Santorini, όπου μερικά από τα πλέον διάσημα πιάτα του σεφ θα θέτουν τις βάσεις για ιδιαίτερες γαστρονομικές συγκινήσεις.

Το «Μακαρόν από Άγρια Μανιτάρια», η «Αναφορά σε μία Κερκυραϊκή Νερατζοσαλάτα», η «Ρέγγα- Ταξίδι στο Χρόνο», η «Τηνιακή Καρμπονάρα», η «Συγχρονικότητα» έρχονται να αφηγηθούν τη δική τους ιστορία και να μας παρασύρουν σε ένα μαγικό ταξίδι για όλες τις αισθήσεις, πάντα σε συνδυασμό με τις εκλεκτές ετικέτες του ελληνικού και του διεθνούς αμπελώνα από την κορυφαία λίστα κρασιών που υπογράφει ο MW Γιάννης Καρακάσης.