H Adele, τα χαμένα κιλά και ποιος πραγματικά νοιάζεται για την αδυνατισμένη σιλουέτα της

Πόσο λάθος κρίνουμε την εικόνα ενός ανθρώπου, ακόμη κι αν μας χαροποιεί αυτό που βλέπουμε...

Από το πρωί το guest της Adele στο Saturday Night Live είναι το θέμα που σχολιάζουν όλοι για τον λάθος λόγο. Όχι γιατί η τραγουδίστρια ήταν εξαιρετική στον ρόλο της οικοδέσποινας, όχι γιατί είναι ένας πραγματικά έξυπνος, γεμάτος χιούμορ άνθρωπος, αλλά επειδή έχασε πάρα πολλά κιλά…

Ακόμη και η ίδια έκανε πλάκα γι’ αυτό, λέγοντας ότι πήγε ο μισός εαυτός της στην εκπομπή, ακόμη και η ίδια τρολάρισε με ευφυΐα όσους ακόμη συνέρχονται από τη μεγάλη αλλαγή στην εικόνα της, ωστόσο, ακόμη κι εκείνη μάλλον δεν αντέχει το πώς μία προσωπική απόφαση ζωής “καπελώνει” την τέχνη, τη φωνή, την προϋπηρεσία, τις ικανότητές της.

Ναι, είναι εντυπωσιακό να έχεις συνηθίσει για χρόνια έναν άνθρωπο κάπως αλλιώς και ξαφνικά να πρέπει να χωνέψεις την αλλαγή. Όχι, όμως, δεν είναι μια αλλαγή που έκανε για τους άλλους, αλλά για την υγεία, την ποιότητα ζωής και τον εαυτό της. Σε κάθε περίπτωση, όποιος κι αν είναι ο λόγος της αλλαγής, την είδαμε, τη χειροκροτήσαμε, της πάει, τώρα ας πάμε κι εμείς παρακάτω κι ας μην ξεχάσουμε ότι η Adele δεν αγαπήθηκε για τα κιλά της -πολλά ή λίγα.

Αγαπήθηκε για τη μουσική, τα τραγούδια, την υπέροχη φωνή και στην πορεία ανακαλύψαμε ότι πίσω από όλη αυτή τη λάμψη και το ταλέντο, υπήρχε και ένας έξυπνος άνθρωπος με πολύ χιούμορ και τεράστια ζεστασιά. Επιτέλους, ας ξεκολλήσουμε από την εικόνά της – υπέροχη είτε με πολλά κιλά είτε με λιγότερα – κι ας πάμε παρακάτω. Δείτε εδώ τον χιουμοριστικό μονόλογο της και την έτσι κι αλλιώς πληθωρική παρουσία της στην εκπομπή και ακούστε και όσα λέει, προφανώς έχοντας ακούσει και η ίδια τέρατα όλο αυτό το διάστημα.