HONDOS CENTER : Πασχαλινά δώρα ομορφιάς για τα αγαπημένα σας πρόσωπα

Καθώς το Πάσχα πλησιάζει είναι μια υπέροχη ευκαιρία για να δείξετε στους αγαπημένους σας πόσο τους αγαπάτε με μοναδικά δώρα που θα τους φέρουν χαρά και ευχαρίστηση. Στα καταστήματα Hondos Center αλλά και onlineστο hondoscenter.com θα ανακαλύψετε αμέτρητες επιλογές δώρων από πασχαλινά gift sets, συνδυάζοντας την πολυτέλεια και την ποιότητα.

Αγαπημένα αρώματα, προϊόντα μακιγιάζ, περιποίησηςαλλά και must-have fashion items είναι κάποιες από τις επιλογές δώρων για κάθε γούστο και προτίμηση.

WOMEN’S FRAGRANCE GIFT SETS

DOLCE&GABBANA, Gift Set Dolce&Gabbana Devotion Eau De Parfum

Το σετ δώρου Dolce&Gabbana DEVOTION Eau De Parfum ταξιδεύει το μυαλό σε ένα αισθησιακό και χαλαρωτικό αισθητηριακό ταξίδι. Πρωταγωνιστής είναι μια υπέροχη οσφρητική δημιουργία αντιθέσεων: εκθαμβωτική στις νότες κορυφής, αισθησιακή στις νότες βάσης.

GUCCI, Flora Gorgeous Gardenia & Pen SprayΈνα floral άρωμα για όλες τις γυναίκες με ελεύθερο πνεύμα και θετική ενέργεια. Το Gucci Flora Gorgeous Gardenia είναι βασισμένο στη γαρδένια. Αντλώντας έμπνευση από την ιδέα της μυστικιστικής του δύναμης, η νότα της λευκής γαρδένιας συνδυάζεται με το απόλυτο γιασεμί Grandiflorum.

BURBERRY, Goddess Eau De Parfum & Body LotionΈνα κομψό δώρο για εκείνη, το μοναδικό σετ δώρου Burberry που περιλαμβάνει ένα Eaude Parfum και μια ενυδατική αρωματική κρέμα σώματος. Αυτό το σετ δώρου για εκείνη περιέχει ένα Burberry Goddess Eaude Parfum, ένα μοναδικό gourmant άρωμα του οίκου με έναν ισχυρό συνδυασμό από βανίλια, εμπλουτισμένο με φωτεινή λεβάντα, μαζί με την αρωματική λοσιόν σώματος για ενυδατωμένη επιδερμίδα που μυρίζει υπέροχα.

YVES SAINT LAURENT, Libre Eau de Parfum Set

Το σετ περιέχει Libre EDP 50ml, Body Lotion 50ml, Mini Mascara Volume Effet Faux Cils και ένα Pouch. Το εμβληματικό άρωμα Yves Saint Laurent, LIBRE, αποτελεί το άρωμα μιας γυναίκας δυνατής και ελεύθερης που δεν διστάζει να ζει έντονα και να πειραματίζεται. Το πρώτο λουλουδάτο άρωμα με λεβάντα.

MEN’S FRAGRANCE GIFT SETS

PRADA, Luna Rossa Ocean Eau de Parfum Set

Για τους άνδρες, ανάμεσα σε αμέτρητες επιλογές από αρώματα, ξεχωρίσαμε το νέο Prada Luna Rossa OCEAN Eau de Parfum όπου συνδυάζει έντονη κομψότητα και αισθησιασμό μέσα από την πρωτοποριακή τεχνολογία και τα καλύτερα συστατικά της φύσης.

GIVENCHY, Gentleman Society Eau De Parfum Set

Tο Gentleman Society είναι κατασκευασμένο με εξαιρετικές πρώτες ύλες και το ξεχωριστό savoir-faire Givenchy. Οι νότες κορυφής του φασκόμηλου συνδυάζονται με τις λουλουδένιες νότες του νάρκισσου. Η ζεστασιά της βανίλιας λιώνει με αποστάγματα σανταλόξυλου και κέδρου για να δημιουργήσει την πιο εθιστική βάση. Το Gentleman Society Eau De Parfum Set περιλαμβάνειτο Gentleman Society Eau De Parfum 100ml καιτοΑποσμητικό 75 ml.

BVLGARI, Bvlgari Man In Black Gift Set

Το Bvlgari Man In Black εκφράζει την ορμητική και μυθική δύναμη της φωτιάς, ενός μεταμορφωτικού στοιχείου που συμβολίζει την ένταση και την ενέργεια. Γνωρίστε τους υπέροχους ανοιξιάτικους θησαυρούς του οίκου Bulgari και γιορτάστε την τέχνη του δώρου με αυτό το σετ που περιέχει Eau de Parfum 100ML και μια μινιατούρα Eau de Parfum 15ML.

SKINCARE GIFT SETS

SHISEIDO, Benefiance Eyecare Set

Το σετ περιλαμβάνει BNF Wrinkle Smoothing Eye Cream, σεκανονικόμέγεθος 15ml, UTM Power Infusing Concentrate, σε ειδικό μέγεθος 5 ml και BNF Wrinkle Smoothing Cream, σεειδικόμέγεθος 15ml. Η εξειδικευμένη κρέμα κατά των ρυτίδων στην περιοχή των ματιών, που αμέσως βοηθά στη μείωση της εμφάνισης και των 6 τύπων ρυτίδων*, συμπεριλαμβάνοντας και αυτές που προκαλούνται από το στρες.

SISLEY, Cleansing Duo

Το The Cleansing Duo περιλαμβάνει το Lyslait 100ml, ένα κρεμώδες γαλάκτωμα καθαρισμού που καταπραΰνει την επιδερμίδα και αφαιρεί αποτελεσματικά το μακιγιάζ και τους ρύπους και την Floral Toning Lotion 100ml, μια τονωτική λοσιόν χωρίς αλκοόλη, που δημιουργήθηκε για να τελειοποιεί τον καθαρισμό της επιδερμίδας. Τονώνει, καταπραΰνει και προετοιμάζει την επιδερμίδα για τα επόμενα βήματα της περιποίησης σας.

LANCÔME, Rénergie Starter Kit Set 2024

Το Rénergie Starter Kit Set περιλαμβάνει το Advanced Génifique Serum 10mlόπου επανορθώνει και ενδυναμώνει αμέσως τον επιδερμιδικό φραγμό και την Rénergie Eye Cream 5ml όπουαναζωογονεί αμέσως το περίγραμμα των ματιών, ενώ, με τακτική χρήση, μειώνει τις ρυτίδες και ανορθώνει τα βλέφαρα. Επιπλέον, περιλαμβάνει το Rénergie H.P.N. 300-Peptide Cream 15ml και τηRénergieMulti-LiftNightCream 15ml Πλούσια, θρεπτική κρέμα νυκτός που λειαίνει την επιδερμίδα.

KERASTASE, Genesis – Limited Edition Σετ Περιποίησης για Αδύναμα Μαλλιά Κατά της Τριχόπτωσης

Το Genesis Limited Edition Σετ Περιποίησης για Αδύναμα Μαλλιά Κατά της Τριχόπτωσης αποτελεί το τέλειο δώρο για τις γυναίκες που θέλουν να ενδυναμώσουν τα αδύναμα μαλλιά με τάση τριχόπτωσης. Εμπλουτισμένα με φυσικά κύτταρα έντελβαϊς και ρίζα τζίντζερ, αυτά τα προϊόντα επαγγελματικής περιποίησης απομακρύνουν το σμήγμα και τα σωματίδια ρύπων, ενδυναμώνοντας παράλληλα τα μαλλιά.

Ανακαλύψτε αμέτρητες επιλογές δώρων για τα αγαπημένα σας πρόσωπα στα καταστήματα HondosCenter και online στο hondoscenter.com και χαρίστε λάμψη στο φετινό Πάσχα.