The ETHEREAL GARDEN of BOTOXE: Εγκαίνια με τον διεθνή DJ της afro-house JOEZI

Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου

Το ΒÓTOXE Athens σας προσκαλεί σε μια αξέχαστη βραδιά που θα αλλάξει τα δεδομένα της νυχτερινής ζωής της Αθήνας. Ο open air χώρος  του Botoxe The Ethereal Garden , η νέα, εντυπωσιακή προσθήκη στην καρδιά της πόλης, ανοίγει τις πόρτες του στις 21 Σεπτεμβρίου με τον διεθνούς φήμης DJ της afro-house, **JOEZI**.

Μέσα σε ένα γοητευτικό φυσικό περιβάλλον στην καρδιά της Αθήνας, το  **Ethereal Garden** του Botoxe αναδεικνύεται ως μια πραγματική όαση για όσους αναζητούν κάτι ξεχωριστό. Ένας χώρος που συνδυάζει την κομψότητα με την αίσθηση της απόδρασης, προσφέροντας μια εμπειρία που ξεφεύγει από τα συνηθισμένα.

Η μίξη μεσογειακής και ασιατικής κουζίνας ,που μάγεψε τους ουρανίσκους μας πέρσι, συνεχίζει με ακόμα πιο γευστικές προτάσεις !

Με τον **JOEZI** να ηγείται της βραδιάς, το κοινό θα παρασυρθεί στους ρυθμούς της afro-house, με ήχους που δημιουργούν μια ατμόσφαιρα εκλεπτυσμένης ενέργειας.

Ο μαέστρος των decks, γνωστός για την ικανότητά του να μαγεύει το κοινό με τις μελωδίες του, φέρνει μαζί του έναν ήχο που ενώνει κουλτούρες και εμπνέει.

Πωλήσεις εισιτηρίων : https://www.more.com/music/joezi-live-at-botoxe/

BOTOXE ATHENS και  Εthereal Garden  οf Botoxe 

Για περισσότερες πληροφορίες, κρατήσεις και ενημερώσεις, ακολουθήστε μας:

Instagram: instagram.com/botoxeathens

Facebook: https://www.facebook.com/botoxeathens

TikTok: https://www.tiktok.com/@botoxeathens

Youtube: https://www.youtube.com/@botoxeathens

leave a reply

Your Review