Αλέξης Γεωργούλης: Και ευρωβουλευτής και παρουσιαστής τηλεπαιχνιδιού

Λίγους μήνες μετά τον θόρυβο που προκάλεσε η συμμετοχή του στο Your Face Sounds Familiar, ο Γεωργούλης "ξαναχτυπά" με το Joker

Δεν πρόλαβε να ανακοινωθεί η είδηση ότι ο Αλέξης Γεωργούλης έρχεται σε ρόλο παρουσιαστή στο Open και οι πρώτες αντιδράσεις στα social media ξεκίνησαν, υπενθυμίζοντας, φυσικά, ότι ο ηθοποιός εξακολουθεί να είναι ευρωβουλευτής και ταυτόχρονα να κατέχει θέση στην τηλεόραση…

Υπενθυμίζεται ότι ο ίδιος πριν από λίγο καιρό είχε σχολιάσει ότι η μία θέση δεν επηρεάζει τη συμμετοχή του σε τηλεοπτικά προγράμματα, λέγοντας μάλιστα ότι πρόθεσή του είναι να παντρέψει την Τέχνη με τα κοινά.

Ας δούμε, όμως, τι ακριβώς αναφέρει η ανακοίνωση του καναλιού:

“O Aλέξης Γεωργούλης «κάνει παιχνίδι»: Το ανατρεπτικό JOKER έρχεται στο OPEN

Ο Αλέξης Γεωργούλης, σε έναν πολύ διαφορετικό ρόλο, έρχεται στο OPEN παρουσιάζοντας το πιο απρόβλεπτο και συναρπαστικό καθημερινό τηλεπαιχνίδι γνώσεων.

Με απλούς κανόνες και μεγάλες ανατροπές, στο JOKER όλα μπορούν να συμβούν, καθώς ο παίκτης διεκδικεί μέχρι και 30.000 ευρώ!

Ο Αλέξης Γεωργούλης έρχεται με διάθεση για παιχνίδι, αυθορμητισμό και πολύ χιούμορ, καλωσορίζοντας καθημερινά στο studio του JOKER παίκτες που πιστεύουν στις γνώσεις τους και θέλουν να δοκιμάσουν την τύχη τους με στόχο να διεκδικήσουν το μεγάλο έπαθλο.

Ο παίκτης, έχοντας 7 JOKER στο… μανίκι του, καλείται να απαντήσει σε 10 ερωτήσεις, επιλέγοντας ανάμεσα σε 4 πιθανές απαντήσεις.

Μοιάζει απλό, αλλά τίποτα δεν είναι σίγουρο. Θα καταφέρει ο παίκτης να διαχειριστεί σωστά τους JOKER του και να φτάσει στη δέκατη ερώτηση, διεκδικώντας ένα μεγάλο ποσό που μπορεί να φτάσει τα 30.000 ευρώ;

Το JOKER υπόσχεται αγωνία, εκπλήξεις, αλλά και πολύ γέλιο!

Το νέο ανατρεπτικό, καθημερινό τηλεπαιχνίδι γνώσεων με τον Αλέξη Γεωργούλη έρχεται στο OPEN.

Δευτέρα – Παρασκευή στις 18.00″.

Εκείνο που μένει να γίνει σαφές, είτε συμφωνεί κάποιος με τη δραστηριοποίηση του κυρίου Γεωργούλη στην τηλεόραση είτε όχι είναι αυτό που ακούστηκε για την αμοιβή του, αν δηλαδή θα πηγαίνει υπέρ κάποιου κοινωφελούς σκοπού, ενώ ας σημειωθεί ότι το “προξενιό” ή αν θέλετε καλύτερα η πρόταση έγινε κατά τη διάρκεια της εκπομπής “Ευτυχείτε” του Open με την Κατερίνα Καινούργιου.

Κάπου εδώ, ας σημειωθεί ότι δεν είναι η πρώτη φορά που δημιουργείται θέμα με τη… “διπλοθεσία” του Γεωργούλη, καθώς ανάλογες αντιδράσεις είχαν υπάρξει και με τη συμμετοχή του στην κριτική επιτροπή του “Your Face Sounds Familiar” και λίγο μετά την εκλογή του στην ευρωβουλή.