Φέτος,η Taverna 37 επιστρέφει στη γραφική παραθαλάσσια τοποθεσία της για την παραδοσιακή Κυριακή του Πάσχα, στις 5 Μαΐου. Ένα ειδικό νηστίσιμο μενού της Μεγάλης Εβδομάδας θα είναι επίσης διαθέσιμο για πρώτη φορά από τη Δευτέρα 29 Απριλίου έως και το Σάββατο 4 Μαΐου. Με τις πόρτες ανοιχτές σε όλο το ξενοδοχείο από τις 15 Απριλίου –συμπεριλαμβανομένου του κτιρίου Arion και των εμβληματικών bungalows του–οι ηλιόλουστες μέρες συνεχίζονταιστην Αθηναϊκή Ριβιέρα.
Πάσχαστο Four Seasons Astir Palace Hotel Athens
Το μεσημεριανό γεύμα της Κυριακής του Πάσχα, πουείναι ένα από τα πιο αγαπημένα γεγονότα του χρόνου, στην Taverna37 εξελίσσεται σε ένα μεγάλο γλέντι δίπλα στηθάλασσα. Το εκλεκτό, παραδοσιακό μενού υπογράφουν οchef Αλέξανδρος Κοσκινάς και η ομάδα του, στήνοντας έξω σούβλες και ψησταριές για μια αυθεντική και άφθονη γιορτή με την πιο ζεστή ελληνική φιλοξενία.
Ψητό αρνί, χοιρινό και κοτόπουλο κοντοσούβλι και γαρδουμπάκια πρωταγωνιστούν στο πασχαλινό τραπέζι μαζί με τα εμβληματικά πιάτα της Taverna37, όπως ητυροκαυτερή, το τζατζίκι, η μελιτζανοσαλάτα, τα ντολμαδάκια και το σπετσοφάι. Το κόστος για το γεύμα την Κυριακή του Πάσχα στην Taverna37 είναι 140€ ανά άτομο (χωρίς ποτά), και μπορείτε να κάνετε κράτηση online.
Γλυκά πασχαλινά εδέσματα
Οι πιο γλυκές πασχαλινές λιχουδιές προέρχονται από το πρόσφατα ανανεωμένο ζαχαροπλαστείο του ξενοδοχείου, το Astron, και τα δημιουργικά χέρια του pastrychef Μιχάλη Χατζηκαλημέρη και της ομάδας του. Πανέμορφα χειροποίητα πασχαλινά αυγά (τέσσερα μικρά αυγά στα 22€ και το μεγαλύτερο αυγό στα 30€), παραδοσιακό πασχαλινό τσουρέκι (στα 17€) και άλλα πολλά εποχικά γλυκά είναι διαθέσιμα, κατόπιν παραγγελίας, σε εντυπωσιακέςσυσκευασίες προκειμένου να χαρίσετε στους αγαπημένους σας τα πιο γλυκά δώρα.
Νηστίσιμο μενού για τη Μεγάλη Εβδομάδα
Η νηστείαείναι αναπόσπαστο μέρος των ορθόδοξων πασχαλινών παραδόσεων. Τιμώντας τις παραδόσεις, το ειδικό μενού του chef Κοσκινά εξασφαλίζει σε όλους μια μοναδική γευστικήεμπειρία. Χρησιμοποιώντας εποχιακά υλικά βιώσιμης προέλευσης, το μενού περιλαμβάνει ελαφριές επιλογές, όπως σαλάτα μαύρης φακής, ψητό χταπόδι και σπαγγέτι με γαρίδες.
Η εποχή της πλήρους άνθισης
Καθώς οι μέρες γίνονται μεγαλύτερες και πιο ζεστές, το Four Seasons Astir Palace Hotel Athens ανθίζει στον ελληνικό ήλιο. Από τις 15 Απριλίου, η επαναλειτουργία των bungalows του ξενοδοχείου δίνει τη δυνατότητα στους επισκέπτες να ζήσουν την απόλυτη χαλάρωση δίπλα στη θάλασσα. Το ανοιξιάτικο φως αφυπνά τα εποχιακά καταστήματα του ξενοδοχείου, συμπεριλαμβανομένης της popup Spa boutique, καθώς και το εστιατόριο Helios δίπλα στην πισίνα που προσφέρει λαχταριστή λατινοαμερικάνικη κουζίνα και αναζωογονητικά vibes, χάρη στον νέο chef Manuel Del Campo.
«Το Ορθόδοξο Πάσχα είναι μια από τις πιο σημαντικές ημερομηνίες στο ελληνικό ημερολόγιο, μια εποχή νέων ξεκινημάτων και κοινών εορτασμών», σχολιάζει ο Philippe Roux-Dessarps, Γενικός Διευθυντής του Four Seasons Astir Palace Hotel Athens. «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σηματοδοτήσουμε την περίσταση τόσο για τους ντόπιους όσο και για τους επισκέπτες της Αθηναϊκής Ριβιέρας με γευστικές εμπειρίες που φέρνουν τους ανθρώπους κοντά, παρουσιάζοντας και ένα πολύ ιδιαίτερο νηστίσιμο μενού που επιτρέπει πνευματικό στοχασμό και ευεξία. Είναι μια εποχή του χρόνου που όλοι περιμένουμε με ανυπομονησία», καταλήγει.
Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στο τηλ. 210 890 1000 ή online