Αυτοκτόνησε η Daisy Coleman, η κοπέλα που η ιστορία βιασμού της είχε γίνει ντοκιμαντέρ στο Netflix

Είχε προσπαθήσει να βάλει τέλος στη ζωή της 4 φορές...

Σκληρό τέλος για την Daisy Coleman, τη νεαρή γυναίκα που ο βιασμός της όταν ήταν ακόμη παιδί και από συμμαθητή της είχε γίνει αντικείμενο ντοκιμαντέρ από την πλατφόρα του Netflix.

Το τραγικό τέλος επιβεβαίωσε μέσα από σχετική ανάρτησή της στα social media, η μητέρα της κοπέλας, ενώ όπως έγινε γνωστό η Coleman είχε αποπειραθεί να αυτοκτονήσει άλλες 4 φορές.

Η νεαρή γυναίκα είχε καταγγείλει ότι είχε πέσει θύμα βιασμού σε ηλικία 14 ετών και κατά τη διάρκεια ενός πάρτι στο Μέριβιλ του Μιζούρι. Στο ντοκιμαντέρ “Audrie and Daisy” είχε μιλήσει για την οδυνηρή εμπειρία της και για τη ζωή της μετά, μια ζωή γεμάτη ταπεινώσεις και χλευασμό από την τοπική κοινωνία. Γιατί; Διότι ο νεαρός που κατηγορήθηκε για τον βιασμό της δεν διώχθηκε ποτέ, λόγω έλλειψης επαρκών αποδεικτικών στοιχείων.

Η μητέρα της, Melinda Moeller Coleman, έγραψε στο Facebook:«Ήταν η καλύτερη μου φίλη και μια καταπληκτική κόρη. Δεν μπορώ να ζήσω χωρίς αυτήν. Μακάρι να μπορούσα να έδιωχνα τον πόνο της για κάτι τόσο σκληρό που δεν ξεπέρασε ποτέ».

Όπως είχε γίνει γνωστό το 2012, μετά την επίθεση η μητέρα της ήταν που είχε καταθέσει ότι τη βρήκε στη βεράντα τους, βρεγμένη, σε θερμοκρασίες υπό του μηδενός και ενώ φορούσε μόνο ένα μπλουζάκι. Ο Matthew Barnett, τον οποίο η νεαρή είχε υποδείξει ως βιαστή της ήταν τότε 17 ετών και παρά το ότι συνελήφθη, οι κατηγορίες αποσύρθηκαν δύο μήνες αργότερα, καθώς ο εισαγγελέας της κομητείας Nodaway δήλωσε ότι δεν υπήρχαν επαρκή αποδεικτικά στοιχεία.

Όπως αποδείχθηκε αργότερα, οι γονείς του νεαρού είχαν διασυνδέσεις με τις τοπικές αρχές και ασκούσαν πιέσεις στην οικογένεια της κοπέλας με απειλές κάθε είδους που φυσικά έμελλε να μπλοκάρουν την εξέλιξη της υπόθεσης.

Ακόμη και έτσι, η Coleman δεν σταμάτησε να φωνάζει την αλήθεια και το ντοκιμαντέρ με την ιστορία και την προσωπική της μαρτυρία είχε συγκινήσει και ευαισθητοποιήσει τους πάντες για το bullying και τη ζωή θυμάτων βιασμού που δεν δικαιώνονται ποτέ.

Η κοπέλα έβαλε τέλος στη ζωή της την Τρίτη. Ηταν μολις 23 χρονών.