“Caringfor Water”: Το GROHE X Summit 2023 συζητά γύρω από το μέλλον του νερού

Όταν χρησιμοποιούμε νερό, τείνουμε να ξεχνάμε την υπαρξιακή αξία που έχει – και ότι δεν είναι μια ατελείωτη πηγή που μπορούμε να θεωρήσουμε δεδομένη. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η GROHE, η  κορυφαία μάρκα ολοκληρωμένων λύσεων για την κουζίνα και το μπάνιο θα αφιερώσει το GROHE X Summit «Caring for Water» από τις 7 έως τις 9 Μαρτίου 2023 στο στοιχείο χωρίς το οποίο δεν μπορούμε να ζήσουμε: το νερό.

Οι κοινωνίες σε όλο τον κόσμο αντιμετωπίζουν πολυάριθμες προκλήσεις που απαιτούν ανταλλαγή γνώσεων, νέες ιδέες και καινοτόμες προσεγγίσεις σε συνδυασμό με μια μεγάλη δόση πραγματισμού. Κατά τη διάρκεια του GROHE X Summit, η εταιρία θα τονίσειτην αξία του νερού συγκεντρώνοντας εκπροσώπους του βιομηχανικού κλάδουγια να αποδείξει ότι χρειάζεται ένα ολόκληρο οικοσύστημα ώστε να πραγματοποιηθείη αλλαγή.«Θα εξετάσουμε το νερό στο πλαίσιο των βασικών τάσεων που διαμορφώνουν τη βιομηχανία μας και το μέλλον της ζωής: αστικοποίηση, βιωσιμότητα, καθώς και υγεία & ευημερία. Θα αναρωτηθούμε, πώς μπορεί να μοιάζει το μέλλον της ζωής σε έναν κόσμο που φαίνεται να περιστρέφεται πιο γρήγορα από ποτέ; Πώς μπορούμε να συμβάλουμε σε πιο βιώσιμα κτίρια;», λέει ο Jonas Brennwald, Leaderτου Ομίλου LIXILEMENA.

Το GROHE X Summit προσκαλεί τους συμμετέχοντες να λάβουν μέρος σε συζητήσεις διαφόρων μορφών. Από πρακτικά masterclasses, δημιουργικά πάνελ συζητήσεων, ως και εμπνευσμένες παρουσιάσειςμε πολύτιμα δεδομένα, το GROHE X Summit αγγίζει τις διαφορετικές ανάγκες ολόκληρου του οικοσυστήματος στο οποίο απευθύνεται η GROHE. Το πρόγραμμα θα συμπληρωθεί με εκθέσεις νέων προϊόντων και τεχνολογιών της GROHE, παρέχοντας στους πελάτες την καλύτερη δυνατή υποστήριξη για να αναπτύξουν τις επιχειρήσεις τους σε ένα πιο βιώσιμο αύριο.

Η GROHE είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ακόλουθη επιλογή ομιλητών και προσκεκλημένων:

  • Η Elina Hiltunen, από το The Futures Agency, θα παρουσιάσει πώς μπορούμε να διαμορφώσουμε σενάρια που μας δείχνουν διαφορετικές πιθανότητες για το μέλλον και προτείνουν πιθανές οδούς ανάπτυξης.
  • Ο Bοrge Ousland, Νορβηγός ταξιδιώτης και εξερευνητής των πόλων, θα μοιραστεί μαζί μας πώς παρατηρεί,κατά τη διάρκεια των αποστολών του, την κλιματική αλλαγή και τις επιπτώσεις της.
  • Η Beth Healey, ερευνήτρια για τον European Space Agency, θα παρουσιάσει τα ευρήματά της σχετικά με την εξάρτηση της ανθρωπότητας από το νερό.
  • O Thomas Rau, ιδρυτής της Turntoo και της RAUArchitects, η Anne-Vera Deinhammer, Διευθύντρια της Circular Cities & Regions, Circular Economy Forum Austria; και ο Gerhard Sturm, Leader Commercial Development, του Ομίλου LIXIL EMENA, θα συζητήσουν πώς πρέπει να οικοδομήσουμε ένα βιώσιμο αύριο.
  • ΗTina Norden, επικεφαλήςτης Conran and Partners,ο Rhael “Lion Heart” Cape, Spoken Word Artist, οΔρ. Alan Dilani, ιδρυτήςτουInternational Academy for Design and Healthκαιο Karl Lennon, επικεφαλής Projects Channel A&DτουΟμίλουLIXIL EMENA, θαεξετάσουντηθεραπευτικήδύναμητηςαρχιτεκτονικής.

Εγγραφείτε τώρα για να εξασφαλίσετε τη θέση σας στο φετινό GROHE X Summit “Caringforwater” και λάβετε από πρώτο χέρι εξειδικευμένες πληροφορίεςγια το πώς η GROHE διαχειρίζεται μελλοντικές προκλήσεις σχετικά με το νερό.

Μάθετε περισσότερα για το GROHEXSummitCaringforwater και εγγραφείτεεδώ

grohe.gr.

leave a reply

Your Review