Δήμητρα Γαλάνη: Πόλεμος στα social media με αφορμή περιστατικό κοντά στο σπίτι της τραγουδίστριας

Κοινωνική κουζίνα την κατηγορεί για ανάλγητη συμπεριφορά - Τι απάντησε η ίδια στο Facebook

Μία εξαιρετικά στενόχωρη και ανθρωποφάγα αντιπαράθεση έχει ξεσπάσει εδώ και λίγες ώρες στα social media, ύστερα από την καταγγελία του υπεύθυνου κοινωνικής κουζίνας για τη συμπεριφορά της ερμηνεύτριας Δήμητρας Γαλάνη σε ανθρώπους που περίμεναν στην ουρά για συσσίτιο, κοντά στο σπίτι της.

Όλα άρχισαν όταν ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος, εμπνευστής της κοινωνικής κουζίνας “Ο Άλλος Άνθρωπος” τη “¨φωτογράφισε” χθες και μέσα από καταγγελία του στο FB ότι πρακτικά παρεμπόδισε την ομαλή λειτουργία συσσιτίου. Εδώ η ανάρτησή του

Μετά από αρκετή ώρα και ενώ τα σχόλια εναντίον της γνωστής ερμηνεύτριας πλήθαιναν, η ίδια αναγκάστηκε να πάρει θέση μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο FB, ωστόσο οι χιλιάδες θαυμαστές του έργου της όλα αυτά τα χρόνια φαίνεται -από τα σχόλια, που είναι ως επί το πλείστον επικριτικά- ότι δεν πείστηκαν από την τοποθέτησή της.


Καθώς το περιστατικό έχει πυροδοτήσει έναν άνευ προηγουμένου πόλεμο στα social media ο Πολυχρονόπουλος με νέα ανάρτησή του ζητά να μπει τέλος στην ανθρωποφαγία κυρίως για το καλό των ανθρώπων που στην κοινωνική κουζίνα βρίσκουν ένα πιάτο φαγητό εν μέσω πανδημίας και σε εξαιρετικά δύσκολες οικονομικές συνθήκες, λόγω κορωνοϊού.