Είναι επίσημο: Νέο μωρό έρχεται στη βασιλική οικογένεια!

Η επίσημη ανακοίνωση από το Παλάτι

Κάτι η αβυσσαλέα κόντρα και το φευγιό του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle, κάτι που λόγω κορωνοϊού η βασιλική οικογένεια στη Βρετανία χάνει εκατομμύρια από τα έσοδα της και μια καλή είδηση δεν έλεγε να σπάσει λίγο τη μαυρίλα του Μπάκιγχαμ.

Μέχρι που η πριγκίπισσα Ευγενία και ο σύζυγός της Τζακ Μπρούκσμπανκ αποφάσισαν να ανακοινώσουν ένα χαρμόσυνο νέο και αυτό δεν ήταν άλλο από το ότι περιμένουν το πρώτο τους παιδί, σύμφωνα και με τη σχετική επίσημη ανακοίνωση του Παλατιού. 

Και να τι αναφέρεται σε αυτήν: «Η αυτού υψηλότητα πριγκίπισσα Ευγενία και ο κ. Τζακ Μπρούσκμπανκ με μεγάλη τους χαρά ανακοινώνουν ότι περιμένουν μωρό στις αρχές του 2021. Ο δούκας του Γιορκ και η Σάρα, δούκισσα του Γιορκ, ο κος και η κυρία Τζορτζ Μπρούκσμπανκ, η βασίλισσα και ο δούκας του Εδιμβούργου είναι ενθουσιασμένοι με τα νέα».

 

Λίγο αργότερα, ακολούθησε η τρυφερή ανάρτηση της πριγκίπισσας Ευγενίας, που με δύο λούτρινα παντοφλάκια ανακοίνωνε ότι θα γίνει μητέρα.

Μέσω του λογαριασμού της στο Instagram η πριγκίπισσα Ευγενία και ο σύζυγός της κρατούν τα παντοφλάκια -με το εντυπωσιακό μονόπετρο να βγάζει μάτι- και γράφουν: «Ο Τζακ κι εγώ είμαστε τόσο ενθουσιασμένοι για αυτό που έρχεται στις αρχές του 2021…».

https://www.instagram.com/p/CFjXPhpFPpJ/?utm_source=ig_embed

 

Κάπου εδώ ας σημειωθεί ότι το παιδί της πριγκίπισσας Ευγενίας θα είναι το ενδέκατο στη σειρά διαδοχής του θρόνου όταν γεννηθεί. Ακόμη και έτσι όμως, βασιλικό τίτλο δεν φαίνεται να καταφέρνει να λάβει, καθώς ο πατέρας του δεν ανήκει στη βασιλική οικογένεια…

leave a reply

Your Review