Είναι το Lupin το νέο διαμαντάκι του Netflix;

Η γαλλική σειρά φαίνεται να ξεπερνάει σε τηλεθέαση το Bridgerton και το The Queen’s Gambit

Η νέα επιτυχία που ήρθε από τη Γαλλία να σαρώσει τις οθόνες μας ακούει στο όνομα “Lupin”. Έκανε πρεμιέρα στις 8 Ιανουαρίου αναμένεται σε λιγότερο από έναν μήνα να έχει μπει σε περισσότερα από 70 εκατομμύρια νοικοκυριά, σπάζοντας έτσι το ρεκόρ τηλεθέασης των σειρών Bridgerton και The Queen’s Gambit. Ήδη φιγουράρει στο νούμερο 2 των Top και συνεχίζει ακάθεκτη!

Στην Γαλλία η σειρά ήδη σαρώνει, ενώ το Netflix αναφέρει πως το Lupin γνωρίζει τεράστια επιτυχία σε Βραζιλία, Βιετνάμ, Αργεντινή, Γερμανία, Ιταλία, Ισπανία, Πολώνία, Νορβηγία, Σουηδία, Φιλιππίνες και πολλές ακόμα χώρες. Και για όσους δεν γνωρίζουν τι πραγματεύεται η σειρά,να πούμε πως εμπνέεται από τις ιστορίες του δημοφιλούς λογοτεχνικού ήρωα Αρσέν Λουπέν, ενός χαρακτήρα που επινοήθηκε το 1905 από τον γάλλο δημοσιογράφο και συγγραφέα Μορίς Λεμπλάν. Ο Αρσέν Λουπέν είναι ένας αριστοκράτης διαρρήκτης με πολύ χιούμορ, που έχεις τις μεταμφιέσεις στο τσεπάκι του και ευχαριστίεται να  γελοιοποιεί πάντα τη γαλλική αστυνομία. 

Ο πρωταγωνιστής της σειράς, Omar Sy, με ανάρτηση του στο τουίτερ ευχαριστεί το κοινό που αγκάλιασε τη σειρά και σημειώνει: “70 εκατομμύρια, αυτό είναι τρελό!! Είμαι τόσο περήφανος που το Lupin είναι η πρώτη Γαλλική σειρά στο Netflix που γνωρίζει τόσο μεγάλη επιτυχία διεθνώς! Αυτό δε θα μπορούσε να γίνει χωρίς εσάς.”