Ελένη Μενεγάκη: Οι πρωινές βουτιές με την κόρη της στο πιο ανέμελο καλοκαίρι της ζωής της

Το "αντίο" της παρουσιάστριας στην τηλεόραση, σηματοδοτεί μια νέα, πιο ελεύθερη εποχή για τη Μενεγάκη και την επαφή της με τον κόσμο

Ήταν πάντοτε ενεργή στα social media η Ελένη Μενεγάκη, ωστόσο, δεν αποκάλυπτε πολλά για την προσωπική της ζωή, τα παιδιά και τις στιγμές της ξεκούρασής της. Τόσο – όσο πάντα και πάντα φεύγοντας μακριά από φωτογράφους που προσπαθούσαν να της κλέψουν ένα στιγμιότυπο.

Φέτος, όμως, σαν να απελευθερώθηκε από κάτι. Μετά το τηλεοπτικό της “αντίο”, μια άνω τελεία που η ίδια αποφάσισε, φαίνεται ότι νιώθει πιο ανέμελη, πιο χαλαρή στο να μοιράζεται προσωπικές της στιγμές ακόμη και με τα παιδιά της, όπως θα μπορούσε να κάνει κάθε άλλη γυναίκα της διπλανής πόρτας.

Και η Ελένη μπορεί να μην έπαψε ποτέ να νιώθει έτσι, ωστόσο, σα να έβαζε από μόνη της έναν περιορισμό, ένα τείχος. Φέτος, στο πιο ανέμελο καλοκαίρι της ζωής της στην Άνδρο, η Μενεγάκη περνάει καλά και δεν το κρύβει. Φαίνεται από τις φωτογραφίες που ανέβασε και χθες στο Instagram από το παιχνίδι της θάλασσα με την κόρη της, Μαρίνα.

Και ποστάρει ακόμη πιο αυθόρμητα τη δική της άποψη για την ελευθερία, την ξενοιασιά και ένα όμορφο καλοκαιρινό πρωινό στη θάλασσα, με το παιδί σου και το καλοκαίρι να είναι ακόμη στα μισά του.