Ελεωνόρα Μελέτη: Το νέο ραντεβού της με τη διοίκηση του Alpha

Παραμένει η δημοσιογράφος στο δυναμικό του σταθμού;

Για κάποιους η Ελεωνόρα Μελέτη βρίσκεται σε τροχιά εξόδου από το κανάλι της Κάντζας, για άλλους, όμως, μετά και το σημερινό ραντεβού της δημοσιογράφου με τη διοίκηση του Alpha, οι εξελίξεις για λίγο “παγώνουν”.

Το θέμα είναι τι ακριβώς συζητήθηκε, καθώς από την τελευταία φορά λίγα έχουν αλλάξει. Συγκεκριμένα, το κανάλι για την ώρα εμφανίζεται ως απρόθυμο να ικανοποιήσει το αίτημα της δημοσιογράφου να επιστρέψει στους δέκτες μας με την επιτυχημένη εκπομπή της “Μεσάνυχτα”.

Σε αυτό το αίτημα, η απάντηση ήταν ότι ο σταθμός έχει ήδη δύο βραδινές εκπομπές – του Αντώνη Σρόιτερ και του Τάκη Χατζή- και δεν έχει περιθώρια για τρίτη. Ωστόσο, παραμένει και το θέμα της περικοπής στις αμοιβές της Ελεωνόρας, καθώς η δραστηριοποίησή της πλέον περιορίζεται σημαντικά και εκεί δημιουργείται το σοβαρό πρόβλημα στη συνέχιση της συνεργασίας της με τον σταθμό.

Το τηλεοπτικό ρεπορτάζ επιμένει ότι οι προθέσεις του καναλιού είναι αγαθές για την παρουσιάστρια, ωστόσο, το μέγα ερωτηματικό είναι το τι θα αποφασίσει η ίδια να κάνει και αν θα προτιμήσει να αξιοποιήσει κάποια από τις προτάσεις που φημολογείται ότι της έχουν γίνει το τελευταίο διάστημα και ειδικά από την κρίση στη σχέση της με τον Νίκο Μάνεση και μετά. 

leave a reply

Your Review