Ένα αφράτο γλυκό, τρία εστιατόρια στο Αιγαίο κι ένα μπραντσάδικο που πρέπει να μπουν στη λίστα μας

Τα "Good Food News" γράφει ο Ζαφείρης Χαραλαμπίδης για το Down Town που κυκλοφορεί.

Τα καλά νέα στο φαγητό συνεχίζονται. Επόμενες στάσεις, κέντρο Αθήνας, Χολαργός και Αμοργός.

Αν περάσετε από το Fika στη Βούρβαχη 6, δοκιμάστε το cinnamon roll, που είναι φτιαγμένο με ζύμη κρουασάν και μοσχοβολά κανέλλα. Και αν είστε σε πιο εξωτική διάθεση, πάρτε κι ένα cardamom bun. Και στα δύο η ζύμη κρουασάν είναι που κάνει τη διαφορά.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Fika.Athens (@fika.athens)


Χάρη στο Olivia’s Brother οι Αθηναίοι ανακαλύπτουν τον χαμηλών τόνων Χολαργό. Απίστευτα αφράτα pancakes, πολλές παρασκευές με αβγά για brunch και τουλάχιστον δεκαπέντε επιλογές κέικ για τον απογευματινό καφέ. Το Apple Cinnamon Bread εξαντλείται γρήγορα…


Για όσους βρεθείτε στην Αμοργό αυτό το καλοκαίρι έχουμε τρεις επιλογές: Fata Morgana στο Ξυλοκερατίδι για δημιουργική ελληνική κουζίνα, Στον Πύργο στο ομώνυμο χωριό για μαμαδίστικες γεύσεις και Καλή Καρδιά στα Θολάρια, για κεφτεδάκια και πατάτες τηγανητές.


 *Τα ωράρια λειτουργίας μπορεί να διαφέρουν λόγω Αυγούστου. Πριν ξεκινήσετε, επικοινωνήστε τηλεφωνικά.