Επίσημα εγκαίνια για την Astir Marina Βουλιαγμένης

Το «παρών», μεταξύ άλλων, στα επίσημα εγκαίνια έδωσαν εκπρόσωποι του εφοπλιστικού και επιχειρηματικού κόσμου της χώρας, θέλοντας να θαυμάσουν από κοντά την Astir Marina, η οποία σχεδιάστηκε σύμφωνα με τους πιο σύγχρονους περιβαλλοντικούς όρους και τα αυστηρότερα κριτήρια διεθνώς αναγνωρισμένων προτύπων, ως προς το σύνολο της κατασκευής και των λειτουργιών της.

ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΛΑΤΣΗ, ΠΕΝΝΥ ΖΑΓΛΑΡΙΔΟΥ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΤΑΒΛΑΣ, ΕΥΓΕΝΙΑ ΧΑΝΔΡΗ, ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΓΙΑΝΝΟΥΣΗΣ

Η Astir Marina Βουλιαγμένης, εκτός από μία σύγχρονη εγκατάσταση ελλιμενισμού σκαφών, αποτελεί ταυτόχρονα έναν πολυτελήshopping προορισμό.Διάσημοιοίκοι μόδας, όπωςείναι οιLouisVuitton, Loro Piana, Dior, Gucci, Bottega Veneta, Sain tLaurent, Zegna, Rolex, Dolce&Gabbana Casa, Off-White, Orlebar Brown, Zeus+Dione, Polo Ralph Lauren, Golden Goose, Dyson, Alós Eyewear και Karkalis έχουν αποκτήσει το δικό τους κατάστημα στην Astir Marina Βουλιαγμένης. Φυσικά, η Astir Marina Βουλιαγμένης διαθέτει σημαντικά servicesαπό τις εταιρείες Revithis Real Estate, EKKAYachtsSanlorenzo LoungeκαιIpirotissaγια τον ανεφοδιασμό των yachts. Σημείο συνάντησης για όλους αποτελεί ήδη η κορυφαία pasticceria Cova Astir Marina, ενώ το επόμενο διάστημα αναμένεται ένθερμα και η έλευση τουBagatelleAstirMarina που θα προστεθεί στους χώρους εστίασης για τους επισκέπτες.

PAN_0881

Image 1 of 15

ΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΩΛΗΣ, ΑΜΑΛΙΑ ΚΑΡΕΝΤΖΟΥ, ΝΙΚΟΛΑΣ ΜΑΔΙΑΣ

Κορυφαία στιγμή στη βραδιά των εγκαινίων υπήρξε το σάλπισμα των ελλιμενισμένων σκαφών που ήχησαν σε συντονισμό, σηματοδοτώντας συμβολικά την επίσημη έναρξη της νέας εποχής της Astir MarinaΒουλιαγμένης.

Να σημειωθεί ότι χαιρετισμό στην τελετή των εγκαινίων απηύθυναν ο Υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, Κωστής Χατζηδάκης, εκπροσωπώντας την ελληνική κυβέρνηση, ο Δήμαρχος Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης, Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, ο Co-CEOτης AGC Equity Partners, Walid Abu Suud, εκπροσωπώντας το σύνολο των μετόχων, καθώς και η CEO Astir Palace Vouliagmenis, Πέννυ Ζαγλαρίδου.

Tέλος, τo production καθώς και το catering των επίσημων εγκαινίων της Astir Marina Βουλιαγμένης ανέλαβε με επιτυχία η ομάδα του Four Seasons Astir Palace Hotel Athens.

leave a reply

Your Review