Ευρυδίκη Παπαδοπούλου – Στέλιος Κουδουνάρης: Ο καβγάς στο My Style Rocks και η ξαφνική αποχώρηση της παίκτριας

"Έχεις κάνει κλίκα!" -"Δεν θα τρελαθώ! Φεύγω, άντε γειά"

Μέρες τώρα η κριτική που ασκείται στην Ευρυδίκη Παπαδοπούλου δεν αρέσει στην παίκτρια του My Style Rocks, όμως, στο σημερινό επεισόδιο η ρήξη με τον designer, Στέλιο Κουδουνάρη φαίνεται να είναι οριστική, όπως και η αποχώρηση της νεαρής γυναίκας από το ριάλιτι μόδας.

Η κριτική που ο Χάρης Χριστόπουλος ξεκίνησε -με θέμα του σημερινού επεισοδίου “Μια κυρία στα μπουζούκια”- δεν άρεσε καθόλου στην παίκτρια, η οποία σχεδόν του είπε ότι δεν θα έπρεπε να έχει γνώμη. Είχε προηγηθεί αντιπαράθεση με άλλη παίκτρια, της οποίας επίσης δεν της έκανε η γνώμη.

Κι όταν η σκυτάλη της βαθμολόγησης και της κριτικής πέρασε στον Στέλιο Κουδουνάρη, εκεί φαίνεται ότι έγινε το “μπαμ”.

“Αφού δεν δέχεσαι τη γνώμη του Χάρη, τη γνώμη των συμπαικτριών σου, νομίζω δεν υπάρχει λόγος να σου πω τη γνώμη μου και εγώ. Εκείνο, όμως, που θέλω να σου πω είναι το τι πιστεύω. Πιστεύω ότι έχετε κάνει κλίκα, Ευρυδίκη και παίζετε ένα παιχνίδι με τις βαθμολογίες για να φεύγουν τα κορίτσια που ήρθαν πιο πρόσφατα στο παιχνίδι”, είπε στην παίκτρια απολύτως σοβαρά ο κριτής του ριάλιτι μόδας.

Η τελευταία αντέδρασε διαψεύδοντας τα πάντα και σε μία ακόμη επισήμανση του κριτή ότι ντύνεται όπως μπορεί, οπως προλαβαίνει και ότι δεν τη νοιάζει τι πραγματικά συμβαίνει εκτός από το να τσακωθεί και να δημιουργήσει ίντριγκες, εκείνη απάντησε: “Ε, δεν θα τρελαθώ. Φεύγω τώρα” και αποχώρησε.

Μέχρι στιγμής, έχουν ακυρωθεί οι βαθμολογίες της Ευρυδίκης στα άλλα κορίτσια, καθώς το διαγωνιστικό κομμάτι του επεισοδίου συνεχίζεται, ενώ δεν έχει γίνει σαφές αν η παίκτρια αποχώρησε οριστικά από το παιχνίδι ή αν ήταν ακόμη ένας καβγάς της με τον Στέλιο Κουδουνάρη….