Γιάννης Αποστολάκης – Κάτια Ταραμπανκό: Όλη η αλήθεια για τη σχέση τους

Πολλά γράφονται, αλλά αυτό ισχύει και το διαβάζετε μόνο στο Downtown

Πολλά γράφονται και πολλά περισσότερο ακούγονται για την σχέση του σεφ Γιάννη Αποστολάκη και της νικήτριας του GNTM Κάτιας Ταραμπανκό.

Οι δυο τους πέρασαν μαζί όλο τον Αύγουστο για τα γυρίσματα της εκπομπής «Θαλασσόλυκοι» που θα ξεκινήσει στο Σκαι μετά τα μέσα Σεπτεμβρίου κάτι που τους έφερε κοντά, και  ήδη όλα τα site μιλάνε ότι η σχέση τους από επαγγελματική έχει γίνει πολύ προσωπική, στενή, και έχει μετατραπεί από επαγγελματική σε ερωτική.

Αλλά αυτό είναι κάτι που οι ίδιοι δεν  επιβεβαιώνουν αλλά ούτε διαψέυδουν. Αυτό όμως που ισχύει και πολλοί δεν γνωρίζουν είναι πως ο γνωστός σεφ είχε σχέση με την ηθοποιό Ελένη Βαΐτσου και οι τίτλοι τέλους είχαν πέσει πολύ πριν να ξεκινήσουν τα γυρίσματα των « Θαλασσόλυκων» και συγκεκριμένα τον Ιανουάριο.

Μια λεπτομέρεια που πολύ μπερδεύουν στα story τους και ισχυρίζονται πως ο Γιάννης παράτησε την ηθοποιό για το μοντέλο .Και το ίδιο ισχύει και για το μοντέλο Κάτια Ταραμπάνκου. Με απλά λόγια και οι δυο ξεκίνησαν το ταξίδι των γυρισμάτων ελεύθεροι και αδέσμευτοι.