Η Breitling υποδέχτηκε την Kooreloo σε ένα καλοκαιρινόparty στην καρδιά της Αθήνας.

Στην ανανεωμένη boutique της Breitling, επί της Βουκουρεστίου, τα δύο brands, κάλεσαν φίλους αλλά και ένα πλήθος από δυναμικές γυναίκες που διαπρέπουν, η κάθε μια στον τομέα της ,για να γιορτάσουν την έλευση του καλοκαιριού.

Η Kooreloo, που μετρά ήδη 8 χρόνια δραστηριότητας στην ελληνική αγορά, ξεχωρίζει για τις πολύ ιδιαίτερης αισθητικής αλλά και υψηλής ποιότητας γυναικείες χειροποίητες τσάντες συνδυάζοντας υλικά που προέρχονται απευθείας από την ένδοξη κληρονομιά της Μεσογείου, την παραδοσιακή ύφανση, τις ημιπολύτιμες πέτρες και τα πολυτελή υφάσματα.

Η Λίλα Καραγιάννη, creative director της Kooreloo, εμπνέεται από την ελληνική παράδοση και δημιουργεί μικρά έργα τέχνης με μεσογειακή φινέτσα. Η σύμπραξη των δυο brandsγέμισε την boutiqueτης Breitlingμε υπέροχα καλοκαιρινά σχέδια και χρώματα που ταίριαξαν απόλυτα με τα παστέλ καντράν των Chronomat αλλά και τις ψηφιδωτές στεφάνες των Navitimer.Για όλους τους καλεσμένους που παραβρέθηκαν δημιουργήθηκε και μια πολύ περιορισμένης έκδοσηςτσάντα, σε τζην μπλε ή hotpink, αποκλειστικά για την εκδήλωση.

ΤΟΝΙΑ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΥ, ΕΛΕΝΑ ΔΕΔΟΥΣΗ
ΛΙΛΑ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ , ΕΛΕΝΑ ΔΕΔΟΥΣΗ, ΜΑΡΙΑ ΜΠΕΚΑΤΩΡΟΥ, ΝΑΣΙΑ ΣΑΚΕΛΑΡΙΟΥ
ΜΑΡΙΑ ΤΣΟΥΚΑΛΑ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΕΓΟΣ ΛΙΑ ΜΠΑΡΟΛΑ, ΕΛΦΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΓΛΟΥ, ΕΛΕΝΑ ΔΕΔΟΥΣΗ, ΕΥΦΡΟΣΥΝΗ ΠΟΛΥΖΩΗ
ΕΛΕΝΑ ΔΕΔΟΥΣΗ, ΕΛΦΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΓΛΟΥ, ΕΛΙΑ ΚΕΝΤΡΩΤΑ, ΕΛΕΝΑ ΓΑΛΙΦΑ

BREITLING

Από το 1884, η Breitling έχει εδραιώσει παγκόσμια φήμη στα ρολόγια υψηλής ακρίβειας, τον πρωτοποριακό της ρόλο στην ανάπτυξη του χρονογράφου καρπού και την ασυμβίβαστη δέσμευση της για άριστο σχεδιασμό. Λόγω της ιστορικής σχέση της μάρκας με την αεροπορία, η Breitling μοιράστηκε τις καλύτερες στιγμές στην κατάκτηση των ουρανών από την ανθρωπότητα. Φημίζεται για το καινοτόμο πνεύμα της και έχει κερδίσει επάξια μια προνομιακή θέση στον κόσμο της επιστήμης, του αθλητισμού και της τεχνολογίας. Η Breitling κατασκευάζει τους δικούς της μηχανισμούς και η ποιότητα του καθενός είναι – όπως σε όλους τους μηχανισμούς στα ρολόγια Breitling – εξασφαλισμένη από το κύρος της πιστοποίησης COSC και της Ελβετικής κατασκευής τους.

ΚΩΣΤΑΣ ΒΟΓΙΑΤΖΗΣ, ΕΛΕΝΑ ΔΕΔΟΥΣΗ