Η ομάδα της PUMA πρωταγωνίστησε στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας.

Albescent White Colorful Soft Texture Background Photo Grid Layout Mockup Photo Collage - 1

Συγκλονιστικές και σίγουρα συγκινητικές είναι οι εικόνες από τον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας, με την ομάδα της PUMA να τραβάει όλα τα βλέμματα πάνω της. Οι ασύλληπτες επιδόσεις των αθλητών της εταιρείας εντυπωσίασαν για άλλη μία φορά σε κάθε αγώνισμα της διοργάνωσης.

Ο Παναγιώτης Καραΐσκος, ο πλέον κάτοχος του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Μαραθωνίου, ανέβηκε για πρώτη φορά στην κορυφή του βάθρου, κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο. Με χρόνο 02:22:37 ο αθλητής πήρε αυτό που πραγματικά άξιζε, δικαιώνοντας κάθε προσπάθεια που είχε καταβάλει και κάθε δυσκολία που είχε ξεπεράσει.

Παναγιώτης Καραΐσκος

Οι επιτυχίες της ομάδας της PUMA όμως δεν σταματούν εκεί. Δεύτερη στην κατάταξη των γυναικών του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Μαραθωνίου βρέθηκε η Ματίνα Νούλα. Η αθλήτρια πέρασε τη γραμμή του τερματισμού με χρόνο 2:46:51 στην μόλις δεύτερη συμμετοχή της στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας.

Ματίνα Νούλα

Ακόμη, τη δεύτερη θέση κατέκτησε ο Γιώργος Σταμούλης στο αγώνισμα των 10 χιλιομέτρων, όπου ταυτόχρονα αναδείχτηκε και Πανελληνιονίκης. Στην πρώτη του συμμετοχή στο αγώνισμα ο αθλητής κατάφερε να βρεθεί στο βάθρο με χρόνο 31:34.

Γιώργος Σταμούλης

Η παρουσία της PUMA δεν έλειψε και από την κούρσα των 5 χιλιομέτρων, όπου η Ντενίσα Μπάλα αναδείχτηκε τρίτη στην κατάταξη των γυναικών. Η αθλήτρια τερμάτισε στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο με μία εντυπωσιακή επίδοση και χρόνο 17:02.

Ντενίσα Μπάλα

#FOREVERFASTER #PUMAGREECE