Η σχεδιάστρια Βάσια Κωσταρά εμπνέεται από το premium gin Bombay Sapphire για να δημιουργήσει το απόλυτο συλλεκτικό αξεσουάρ των γιορτών!

Το premium gin Bombay Sapphire, στηρίζοντας όπως πάντα τη δημιουργικότητακαι τη φαντασία, συνεργάζεταικαι φέτος στις γιορτές με την επιτυχημένη Ελληνίδα σχεδιάστρια μόδας Βάσια Κωσταρά για τηδημιουργία του απόλυτου αξεσουάρ με την υπογραφή της, ένα συλλεκτικό ζευγάρι σκουλαρίκια σε συνδυασμό χρυσού και sapphire blue χρώματος, εμβληματικά χαρακτηριστικά της ταυτότητας του πιο διάσημου gin στον κόσμο!

Η ξεχωριστή σχεδιάστρια και καλλιτέχνης, ιδανική εκφραστής της Stir Creativity φιλοσοφίας του Bombay Sapphire, άφησε επίσης το ταλέντο της να την οδηγήσει στη σχεδίαση μιας συλλεκτικής εορταστικής συσκευασίας, διακοσμημένης με τη χαρακτηριστική γιαπωνέζικη τεχνική kintsugi, την οποία χρησιμοποιεί και στις τρέχουσες συλλογές της, που έχουν γίνει ανάρπαστες. Οι χρυσές ρωγμές της συσκευασίας συμβολίζουν τις ευκαιρίες για επούλωση και ανανέωση που φέρνει η αυγή του νέου έτους, καθώς και τα «κρακς» στα παγωμένα τοπία του χειμώνα, μέσα από τα οποία αναπνέουν η έμπνευση, η ζωή και η δημιουργία μέχρι να ξανάρθει η άνοιξη.

Κάθε συλλεκτική συσκευασία Bombay Sapphire X Vassia Kostara περιέχει   περιέχει μία φιάλη Bombay Sapphire premium gin 700ml κι ένα ζευγάρι σκουλαρίκια Vassia Kostara limited collections (σε περιορισμένα τεμάχια). Το ιδανικό δώρο για κάθε γυναίκα φέτοςστα Χριστούγεννα και στην Πρωτοχρονιά.

Αφοσιωμένη και δημιουργική, με μεταπτυχιακό από το London School of Economics, η Βάσια Κωσταρά αποφάσισε στα 28 της χρόνια να δημιουργήσει τη δική της εταιρεία με σκοπό να συνδυάσει το καλλιτεχνικό της ταλέντο με τις επιχειρήσεις. Για κάθε συλλογή αντλεί έμπνευση από το πάθος της για τα ταξίδια, κι έτσι από αυτές τις εμπειρίες δημιουργεί τα δικά της μοτίβα. Κάθε κομμάτι είναι χειροποίητο στην Ελλάδα, με ιδιαίτερη προσοχή στις λεπτομέρειες. Η Βάσιαδιασφαλίζει ότι κάθε συλλογή έχει τη θηλυκότητα στο επίκεντρο, καθώς στόχος της είναι οι γυναίκες να αισθάνονται πάντα μοναδικές και δυνατές.

Το Bombay Sapphire είναι το London Dry Gin που δημιουργείται με την μέθοδο “έκχυσης ατμού” (vapourinfusion). Με ένα μοναδικά ντελικάτο αρωματικό προφίλ από 10 βότανα και μια σύνθετη, αλλά παράλληλα απόλυτα ισορροπημένη γεύση, αποτέλεσμα της ιδιαίτερης διαδικασίας απόσταξης που χρησιμοποιεί, το Bombay Sapphire premium gin έχει εκατομμύρια φίλους σε ολόκληρο τον κόσμο, τους οποίους παροτρύνεινα εμπνευστούν και να ξεκλειδώσουν κάθε μορφή πειραματισμού και έκφρασης, δημιουργώντας με ελεύθερη τη φαντασία τους.

Για περισσότερες πληροφορίες και τα σημεία διάθεσης, μπορείτε να ανατρέξετε στο www.bombaysapphiregreece.gr και στoofficialIGaccount του Bombay Sapphire : https://www.instagram.com/bombaysapphiregin.gr/