Η Under Armour καινοτομεί στο τεχνικό ρούχο με τη νέα σειρά Iso-Chill.

Η συλλογή Iso-Chill της Under Armour είναι η έκπληξη της σεζόν

Η ομάδα ανάπτυξης προϊόντος της Under Armour παρουσιάζει τη νέα και εξελιγμένη σειρά τεχνικών ρούχων Iso-chill. Οι καινοτόμες δημιουργίες της αθλητικής εταιρίας,  προσφέρουν ολοκληρωμένες λύσεις στο τεχνικό ρούχο προπόνησης που λειτουργούν προς όφελος του σώματος και του ασκούμενου.

Τι ψάχνει πραγματικά κάποιος που κάνει γυμναστική; Ένα μπλουζάκι που όταν προπονείται τον προστατεύει από τα καιρικά φαινόμενα, τον κρατά δροσερό και άνετο. Ένα τεχνολογικό μπλουζάκι που κρατά μακριά τις δυσάρεστες οσμές από το σώμα.

Αυτό ακριβώς επιτυγχάνει η σειρά τεχνικών ρούχων Iso-Chill. Το ύφασμα τεχνολογίας Iso-Chill είναι κατασκευασμένο από ένα τεχνολογικά προηγμένο νήμα που κυριολεκτικά απομακρύνει τη θερμότητα από το σώμα με τον ίδιο τρόπο που ο πάγος τραβάει τη θερμότητα από τα υγρά. Το αποτέλεσμα είναι μια στιγμιαία αίσθηση δροσιάς που πρέπει να γίνει αισθητή για να γίνει πιστευτή –‘’σαν να τυλίγεσαι με τη δροσερή πλευρά του μαξιλαριού σου’’ και διαρκεί όλη μέρα.  Έτσι το ρούχο πετυχαίνει μείωση της εφίδρωσης και υπερθέρμανσης του σώματος.

Τα ρούχα τεχνολογίας Iso-Chill χαρακτηρίζονται από εξαιρετικά ελαφριά και αναπνεύσιμα τεχνολογικά υλικά ενώ οι ιδιότητες τους απομακρύνουν την υγρασία κρατώντας το δέρμα στεγνό και άνετο.

Ωστόσο δεν είναι μόνο οι επιδόσεις που κάνουν τη σειρά Iso-Chill ξεχωριστή, καθώς το design και οι μοναδικές γραμμές προσφέρουν ένα ξεχωριστό ύφος και στυλ στα items της συλλογής, αναδεικνύοντας στα fashion items για cool street style που δεν γνωρίζαμε ότι χρειαζόμαστε.

Σχεδιασμένα με κομψές γραμμές και σύγχρονη αισθητική τόσο για τον άνδρα όσο και για τη γυναίκα ξεχωρίζουν κάθε στιγμή της ημέρας  – είτε στο γυμναστήριο είτε στην καθημερινή ρουτίνα.

Η κορυφαία συλλογή της Under Armour έχει ήδη γίνει μια must-have συλλογή για όλους όσους ψάχνουν έξυπνες λύσεις στο ρούχο,  που συνδυάζουν αρμονικά  το performance με τον κομψό σχεδιασμό

Info: Ανακαλύψτε τη σειρά Iso-chill στο δίκτυο καταστημάτων Under Armour, online (βάζουμε αυτό link https://eshop.unlimitedsport.gr/) και σε επιλεγμένα αθλητικά καταστήματα.