Η Vans παρουσιάζει την παγκόσμια καμπάνια “This is Off The Wall” που προωθεί την προσωπική δημιουργικότητα και την αυτό-εξερεύνηση

Η καμπάνια της Vans 2023 γιορτάζει το δημιουργικό ταξίδι προς την ανακάλυψη ενός αυθεντικού εαυτού.

Στην νέα παγκόσμια καμπάνια της, η Vans συνεργάζεται με παγκόσμιους action sports αθλητές, μουσικούς και καλλιτέχνες, αναδεικνύοντας την ομορφιά της μοναδικότητας του προσωπικού χαρακτήρα και το πνεύμα της αυθεντικότητας – εκεί όπου επικεντρώνεται η δημιουργική αυτο-εξερεύνηση. H Vans αναβαθμίζει το μοντέλο «Knu Skool», μια νέα εκδοχή του δημοφιλούς skate shoe που είναι εμπνευσμένο από τη δεκαετία του ’90.

Για να ζωντανέψει η καμπάνια, η Vans ανέδειξε το ξεχωριστό στυλ μερικών από τους πιο παθιασμένους και δημιουργικούς ambassadors της, συμπεριλαμβανομένων των Little Simz, Beatrice Domond, Felipe Nunes, Irene Kim, Cocona Hiraka, Arthur Bray και Salome Agbaroji. Οι δημιουργικοί αυτοίεξερευνητές αποτελούνται από fashion experts, global action sports αθλητές και masters της μουσικής που αναζητούν την αυθεντικότητα στον εαυτό τους, στις σχέσεις τους και στον κόσμο, ενώ παράλληλα ωθούν τον πολιτισμό ένα βήμα παρακάτω. Πρόκειται για παθιασμένους εκπροσώπους των communities τους και μια ματιά ενός λαμπρού μέλλοντος, της δικής τους γενιάς.

“Οι καταναλωτές περιμένουν από εμάς να παρουσιάσουμε έναν φρέσκο και ταυτόχρονα αυθεντικό τρόπο», δήλωσε ο αντιπρόεδρος της Global Creative της Vans, Rob Teague. «Αυτή η καμπάνια αποτελεί μια τολμηρή κίνηση που έχει ως στόχο να επαναπροσδιορίσει το brand και να δώσει μια ανανεωμένη ενέργεια. Συνδέει τις αξίες και το ήθος της Vans με τα iconic προϊόντα της που έχουν αναδειχθεί μέσα στις δεκαετίες. Είναι κάτι μεγαλύτερο και πιο ολιστικό από ό,τι κάναμε ως brand στο παρελθόν.”

Σε συνδυασμό με την παγκόσμια κυκλοφορία του “ThisisOff The Wall” έρχεται το Vans Knu Skool, μια ανανεωμένη εκδοχή της σειρά της Old Skool™. Εμπνευσμένη από το παρελθόν και προσαρμοσμένη στο σήμερα, η νέα σειρά Knu Skool δίνει μια μοντέρνα ερμηνεία της 90s αισθητικής, διαθέτει επιπρόσθετη επένδυση στη γλώσσα και περιμετρικά του αστραγάλου, ανθεκτικά suede υφάσματα στο επάνω μέρος, τη χαρακτηριστική σόλα από καουτσούκ της Vans.

Εν ολίγοις, εμφανίζεται σε chunky μορφή, με πιο oversized με αισθητική που θυμίζει τα εμβληματικά skateshoes των περασμένων δεκαετιών. H συλλογή αναδεικνύει την έντονη εμφάνιση του Knu Skool σε σχέσημε το αρχικό Old Skool, με την προσθήκη επένδυση στο πίσω μέρος στο σημείο της φτέρνας, προσφέροντας γρήγορη και εύκολη εφαρμογή. Η συλλογή Vans Knu Skool είναι πλέον διαθέσιμη στα καταστήματα λιανικής της Vans.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Vans και το “ThisisOff The Wall”, επισκεφτείτε το Vans.eu. Λάβετε μέρος στη συζήτηση και μοιραστείτε το δικό σας δημιουργικό ταξίδι αυτό-έκφρασης χρησιμοποιώντας το #OffTheWall στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

leave a reply

Your Review