Ηλιάνα Παπαγεωργίου: “Η κυρία Μενεγάκη ήθελε να ξεκουραστεί”

Η δήλωση του μοντέλου για την αποχώρηση της Ελένης από ton Alpha και λίγο πριν αναλάβει τηλεοπτικά καθήκοντα

Για τη νέα συνεργασία της με τον Alpha μίλησε σε κυριακάτικο φύλλο η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, σχολιάζοντας μάλιστα την αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη από το κανάλι και μάλιστα μετά από χρόνια επιτυχημένης διαδρομής.

Το μοντέλο, απαντώντας σε ερώτηση για το αν αισθάνεται έτοιμη να αντικαταστήσει ένα τέτοιο όνομα και να ηγηθεί μίας τηλεοπτικής ομάδας στη συγκεκριμένη ζώνη είπε χαρακτηριστικά: “Η Ελένη Μενεγάκη είναι μία! Από τη στιγμή που αποφάσισε να φύγει από τον Alpha, η ζώνη θα έμενε κενή και το κανάλι κάτι έπρεπε να κάνει. Δεν σημαίνει ότι εγώ πήγα να πάρω την δουλειά κάποιου άλλου. Η κυρία Μενεγάκη ήθελε να ξεκουραστεί. Η γυναίκα αυτή έχει κάνει μια τεράστια πορεία στην τηλεόραση, είναι παράδειγμα προς μίμηση. Αλίμονο, κανείς δεν παίρνει την θέση της Ελένης Μενεγάκη”.

Αισθάνεται, όμως, έτοιμη, τελικά για το συγκεκριμένο πόστο; “Και για να απαντήσω στην ερώτησή σου, όχι δεν νιώθω έτοιμη, γιατί έχω τα συγκαλά μου. Εμπιστεύομαι όμως το κανάλι, την ομάδα μου, την παραγωγή που πάμε να δημιουργήσουμε. Ναι, έχω άγχος, αλλά κανείς δεν ξεκίνησε έτοιμος.  Είμαι έτοιμη να πάω στην αφετηρία”, κατέληξε το μοντέλο που στην Ελλάδα έγινε γνωστό ως όνομα και παρουσία από τη συμμετοχή του στην κριτική επιτροπή του GNTM.

ΠΗΓΗ: ENJOY / Κυριακάτικη Δημοκρατία

leave a reply

Your Review