Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις, 18/1

Κριός
Μια επαγγελματική ευκαιρία φαίνεται να σας δίνεται και μια νέα προοπτική ανοίγεται μπροστά σας. Αν δουλέψετε σκληρά και επικεντρωθείτε σ’ αυτόν τον τομέα, θα επωφεληθείτε.
Ταύρος
Η διάθεσή σας είναι στα ύψη. Η μέρα είναι πολύ καλή για εσάς, ταυράκια μου, περάστε καλά με αγαπημένα πρόσωπα και διατηρείστε τον ενθουσιασμό σας για τη ζωή. Νέα πράγματα έρχονται.
Δίδυμος
Έχετε θέσει τους στόχους σας κι έχετε φτιάξει το πλάνο σας. Όμως κοιτάξτε λίγο καλύτερα αυτό το πλάνο και επανεξετάστε το. Πιθανότατα θα ανακαλύψετε κι έναν άλλον τρόπο να φτάσετε τον στόχο σας.
 Καρκίνος
Φιλικά πρόσωπα φαίνεται πως θα σας απασχολήσουν. Ένας φίλος σας ενδέχεται να αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα. Σταθείτε του και βοηθήστε τον.
Λέων
Καλά τα νέα και για εσάς στα επαγγελματικά. Νέες δυνατότητες και ευκαιρίες ανοίγονται μπροστά σας. Αρπάξτε τες και ένας δρόμος γεμάτος επαγγελματικές επιτυχίες έρχεται να τον περπατήσετε.
Παρθένος
Μείνετε ψύχραιμοι σήμερα. Είστε πιεσμένοι, αλλά μην ξεσπάτε σε αγαπημένα πρόσωπα. Μετριάστη την βιασύνη σήμερα , ώστε να αποφύγετε λάθη.
Ζυγός
Μην παίρνετε βιαστικές αποφάσεις. Η πιθανότητα να ζημιωθείτε οικονομικά είναι μεγάλη. Αφήστε τις σημαντικές αποφάσεις και τις επιλογές για επόμενες μέρες.
Σκορπιός
Αν είστε σε σχέση, ο σύντροφος σας ενδεχομένως περνάει μια δυσκολία και σεις πρέπει να του σταθείτε. Η στήριξη σας είναι πιο σημαντική από ποτέ.
 Τοξότης
Αν έχετε αλλάξει επαγγελματικό περιβάλλον και είστε προβληματισμένοι κατά την περίοδο προσαρμογής σας, χαλαρώστε, όλα θα πάνε καλά. Αν σκέφτεστε να αλλάξετε επαγγελματική στέγη, κάντε το, σε καλό θα σας βγει.
Αιγόκερως
Η σημερινή μέρα θα είναι ερωτική για εσάς. Αν έχετε κανονίσει ραντεβού, χαλαρώστε και να είστε προετοιμασμένοι για κάθε ενδεχόμενο ή …ευτράπελο.
Υδροχόος
Συγκρούσεις στα οικογενειακά είναι το θέμα που σας απασχολεί. Δεν είναι καλή μέρα για συζητήσεις η σημερινή, οπότε αφήστε λίγο χρόνο να περάσει και μετά κάντε μια ψύχραιμη συζήτηση με τα άτομα της οικογένειας σας.
Ιχθύς
Μια ιδέα που έχετε σας έχει ξετρελάνει. Όμως πριν τη μοιραστείτε με κάποιον, πάρτε τον χρόνο σας και επανεξετάστε την. Αν χρειάζεστε συμβουλή για κάποιο θέμα, μη διστάσετε να τη ζητήσετε.

leave a reply

Your Review