Ιωάννα Μαλέσκου: Ξέσπασε για τα σεξιστικά σχόλια εναντίον της

Για πρώτη φορά ζήτησε συγνώμη που καταχράστηκε χρόνο της εκπομπής για κάτι που αφορούσε εκείνην, αλλά η επίθεση δεν έπρεπε να μείνει χωρίς απάντηση

Δεν έκρυψε τον εκνευρισμό και την ενόχλησή της η Ιωάννα Μαλέσκου στη σημερινή εκπομπή της και για πρώτη φορά μετά από λίγες εβδομάδες στον “αέρα” του ΣΚΑΪ θεώρησε σωστό να απαντήσει σε μία σεξιστική επίθεση που δέχθηκε χθες. 

Αν και δεν κατονόμαστε ούτε τον άνθρωπο που προχώρησε σε αυτήν -άφησε, ωστόσο να υπονοηθεί ότι πρόκειται για γυναίκα- η Μαλέσκου αναφέρθηκε στο περιστατικό που την γέμισε με λύπη, όπως εξήγησε. Και παρά το ότι δεν εξήγησε επακριβώς το τι συνέβη, όσοι παρακολουθούν την εκπομπή και τα όσα γράφονται στα sites, λογικά υποθέτουν ότι τα σχόλια προκλήθηκαν από τη χθεσινή αποκαλυπτική εμφάνιση της παρουσιάστριας. 

«Πρωί, μεσημέρι, βράδυ, δεν έχει σημασία τι φοράμε αλλά τι λέμε και κυρίως αν κατανοούμε τι λέμε και σε ποιους απευθυνόμαστε. Γενικά, είμαι ένας άνθρωπος που δεν απαντά, δε σχολιάζει, δεν τοποθετείται, δεν αναλώνεται σε σχόλια και κριτικές. Λυπάμαι πάρα πολύ όταν διαπιστώνω ότι γυναίκες επιτίθενται σε άλλες γυναίκες. Χθες δέχτηκα μια επίθεση άκρως σεξιστική απόλυτα όμως προσβλητική για όλες τις γυναίκες. Χθες μάθαμε πολλά. Μάθαμε ότι όλες οι γυναίκες γεννιόμαστε με δυο φίλες… Εμείς που βγαίνουμε και έχουμε βήμα στην τηλεόραση πρέπει να προσέχουμε τι λέμε, ακούμε πάντοτε ότι αγαπάμε τις γυναίκες, τελικά όμως σεβόμαστε τις γυναίκες;

https://www.instagram.com/p/CF1kNO7h8xs/

Είναι λυπηρό. Δεν είμαστε αστυνομία, δεν είμαστε δικαστές αν και είναι της μόδας, αλλά δεν καθόμαστε και στο σκαμνί του κατηγορούμενου αναίτια. Με λυπούν ιδιαιτέρως λόγια από γυναίκες που έχουν μάθει ότι με το σώμα τους και την εικόνα τους βιοπορίζονται για πολλά χρόνια. Θα πω και κάτι ακόμα. Για ότι λέμε υπάρχει και μια οικογένεια από πίσω, υπάρχουν οι γονείς μας που ακούνε πράγματα και πρέπει τουλάχιστον να υπάρχει λίγος σεβασμός», είπε η Μαλέσκου και η απάντηση είχε μια θέση και στον τοίχο της εκπομπής της στο Instagram. 

Η ίδια, βέβαια, κατά τη διάρκεια της εκπομπής της σήμερα, αναφέρθηκε και στο ότι δέχεται αρνητική κριτική επειδή, όπως είπε, της λένε ότι μιλάει πολύ, ωστόσο αιτιολόγησε το γεγονός με το ότι είναι λίγος ο χρόνος της εκπομπής, πολλά θα θέματα που πρέπει να σχολιαστούν και μεγάλος ο ενθουσιασμός της γι’ αυτό που κάνει. 

leave a reply

Your Review